Adina de la Heaven şi Glance, Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu, Oana Roman şi Marius Elisei se întrec la „2k1”

De: Cătălina Matei / 16.03.2017, 11:51
Adina de la Heaven şi Glance, Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu, Oana Roman şi Marius Elisei se întrec la „2k1”
Pentru că statutul de persoane publice îi determină să petreacă foarte mult timp unul departe de celălalt, emisiunea „2k1” le oferă şansa cuplurilor din showbiz-ul românesc de a se bucura, timp de două ore, unul de compania celuilalt şi de a le împărtăşi şi telespectatorilor din secretele relaţiilor lor. Adina de la Heaven şi Glance, Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu şi Oana Roman şi Marius Elisei sunt invitaţii Mirelei Vaida în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, la Antena 1.

Printre domeniile puse în joc de către echipa „2k1” în această după-amiază se numără „Căsuţa noastră”, „Plec la mama” sau „Bugetul familiei”, însă echipele nu vor scăpa nici de întrebările „indiscrete” şi nici nu se vor sfii să „dea din casă”, atunci când va fi cazul.

Spre exemplu, Adina le-a povestit colegilor de platou că soţul său nu se uită la bani atunci când trebuie să lase bacşiş: „Dacă vine pizza şi costă 65 de lei, el dă imediat 100 de lei”, a mărturisit Adina, care le-a mai spus că acest lucru se întâmplă şi ori de câte ori trebuie să plătească pe cineva pentru diverse reparaţii în casă. Marius Elisei s-a oferit imediat să îi ajute el, iar Mirela nu a stat nici ea pe gânduri: „Marius, ne facem o firmă de prestări servicii, >! Ne dă nouă, noi plătim furnizorii şi cu profitul trăim bine!”, a glumit Mirela.

            Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul emisiunii. Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.