Adina Halas a slăbit 32 de kilograme. Prima asistentă tv din România a dezvăluit dieta

De: Cristiana Trifu / 23.04.2018, 13:44
Adina Halas a slăbit 32 de kilograme. Prima asistentă tv din România a dezvăluit dieta
Adina Halas, prima asistenta tv din România, a vorbit despre kilograme în plus acumulate.

Adina Halas a povesit în emisiunea „Sinteza Zilei” cum a reuşit să scape de cele 32 de kilograme pe care le-a acumulat la sarcină.

„Când am rămas însărcinată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla şi mie. Am luat 32 de kg. Eu mă îngraş când sunt fericită. Experienţa mea nu este diferită. Am învăţat două lucruri importante: să te informezi corect, să ai mare grijă la sursele de informaţie. Mâncam ciocolata tot timpul. Şi am mai învăţat ceva. Credeam că dacă voi face sport mult şi ţine dietă, voi reuşi. Am constatat că făcând mult sport îmi era mult mai foame. Am început să îmi găsesc acel reglaj. Acum ştiu cum sa compensez faptul că am mâncat ciocolată, ştiu ce merge pentru corpul meu. Trebuie să o iei pe drumul drept dacă vrei să arăţi bine pe termen lung. Un fizic armonios deschide multe uşi. Când te simţi bine în corpul tău, lucru ăsta se vede. Am ţinut post negru 10 zile, am dat jos 8 kilograme în zece zile.””, a povestit vedeta. 

Adina Halas a debutat în televiziune în urmă cu 16 ani ca asistentă a lui Mircea Badea în cadrul late-night show-ului „Noaptea târziu cu Mircea Badea” de la Antena 1.