Adina Halas revine la TV

De: Nicoleta Nicolae / 26.04.2015, 11:00
Adina Halas revine la TV
Emisiunea “Mama mea e cea mai bună!”, difuzată duminică, de la ora 20.00, la Kanal D, va avea o concurentă cunoscuta publicului din România. Este vorba de fosta prezentatoare TV Adina Halas (33 de ani), mama unui băieţel în vârstă de 3 ani şi jumătate, Serghei.

Povestea ei de viaţă este mai puţin cunoscuta publicului, Adina Halas fiind o prezenţă discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. În 2011, Adina l-a cunoscut pe Lucian Hugeanu, antrenor de fitness şi fost multiplu campion la ciclism. Între cei doi s-a legat o dragoste puternică, încă la prima vedere. După ce Lucian i-a cerut mana ca-n filme, a urmat o nunta ca-n povesti. Venirea pe lume a lui Serghei a fost pentru Adina un adevarat miracol. 

“Când mi-am vazut prima oară copilul am avut o senzaţie foarte greu de descris… aveam in fata ochilor cea mai frumoasa persoana din lumea asta!”, a povestit vedeta.

Perioada sarcinii i-a adus Adinei un surplus de 30 de kilograme, de care a scapat insa prin miscare si un regim de viata sanatos. In prezent, rolul de mamica este cel mai important in viata Adinei Halas, iar vedeta va face totul pentru a demonstra, la “Mama mea e cea mai buna!”, cat de bine se pricepe sa isi educe copilul.  Insa nu intotdeauna deciziile ei vor fi pe placul specialistilor de la “Mama mea e cea mai buna!”.