Adina (Heaven), planuri pentru Sărbătorile de iarnă

De: Nicoleta Nicolae / 04.12.2015, 09:00
Adina (Heaven), planuri pentru Sărbătorile de iarnă
Artista ne-a vorbit despre proiectele muzicale şi ne-a mărturisit câteva ceva despre planurile sale pentru acest sfârşit de an.
 • Când ai decis să începi proiectul solo şi ce se va întâmpla cu trupa Heaven?
 • S-a întâmplat acum un an, după o discuţie cu fetele din trupa. Ele îşi doresc tare mult să-şi întemeieze o familie, să aibă copii şi să facă o prioritate din asta. Viaţa de artist înseamnă să fii mai mult pe drumuri, iar dacă vrei să fii trup şi suflet alături de familie trebuie să renunţi sau cel puţin să faci o pauză. Atunci am decis că e momentul să îmi fac şi un proiect solo. Fetele m-au încurajat si sustinut sa pornesc in paralel acest proiect.

  • Programul tău pare mai încărcat acum, ce obişnuieşti să faci în timpul liber rămas?

  Când am timp liber, asta in weekend-urile in care nu sunt la concerte, iubesc sa fiu in natura, sa mergem la munte. Daca nu pot pleca din Bucuresti, ma bucura la fel de mult si iesirile in parcurile din oras.

  • Care este punctul forte al relatiei tale cu Glance?

  Punctul forte al relatiei noastre este comunicarea. E important sa stim ce gandim si care sunt parerile noastre.

  • Ce ti-ai propus pentru viitorul apropiat ca artist solo?

  Vreau sa lansez cat mai multe piese care sa ajunga la sufletul celor ce imi sunt aproape. Mi-ar placea ca in viitorul apropiat sa am si un band, alaturi de care sa cant in concerte.

  • Tu si Glance formati un cuplu si amandoi faceti parte din industria muzicala. As zice ca aveti multe lucruri in comun. Ce va diferentiaza?

  Avem foarte multe lucruri in comun si chiar petrecem mult timp impreuna, mai ales ca sunt si managerul lui. Punctul de diferentiere este chiar stilul muzical pe care il abordam, el fiind rapper.

  • Ai lansat single-ul “Noi doi” la pachet cu un videoclip senzual alaturi de Glance. La fel de tandru e si in viata reala?

  Sunt genul de femeie romantica, mereu am nevoie de atentie, tandrete si protectie. Daca nu ar fi fost un barbat tandru, relatia noastra nu ar fi rezistat.

  • Care este cea mai memorabila intalnire pe care ai avut-o cu fanii?

  Toate intalnirile pe care le-am avut cu fanii sunt memorabile. Energia lor ma incarca pozitiv. Am primit de la ei bratari, poezii, scrisori, multe cadouri. Nu as putea sa aleg un moment anume. Toate sunt speciale. Intr-un sertar, am o cutie cu amintirile si cadourile primite de la fani, le pastrez pentru ca inseamna mult pentru mine.

  • Sarbatorile de iarna le vei petrece pe scena, la concerte sau alaturi de familie?

  De sarbatori, mereu merg acasa, la Vaslui. E o regula la noi in familie, sa fim impreuna. Si chiar daca n-ar fi fost o regula, tot asta mi-as fi dorit, sa fiu alaturi de oameni dragi, in locul in care m-am nascut si am copilarit. Dupa Ajunul Craciunului urmeaza si concertele. Ma bucur ca le pot imbina.