Adina Tudorache: „Fac sport ca sa arat bine” (Interviu)

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 07.09.2011, 13:25
Adina Tudorache a plecat de la B1 la N24 plus si ne-a acordat un interviu in exclusivitate despre viata ei personala si profesionala.

Apropo: Cum ai descrie emisiunea, pe care o realizezi la N24 plus ?

Adina: „Stil Inspirat” este o mica parte din miraculoasa lume a vietii cotidiene, o picatura de bun gust, pentru cei care inainte sa citeasca eticheta „pipaie” textura. Emisiunea este despre noi toti, despre ce ne inspira si ne face originali. Vreau sa ofer telespectatorilor noutati si sfaturi despre moda, sanatate, evenimente si modalitati de petrecere a timpului liber. Asa ca in fiecare duminica de la ora 13.00, afli totul despre lumea fascinanta a stilului inspirat.

Adina Tudorache

Adina Tudorache

Apropo: Pentru ca tot prezinti o emisiune de stil, care este stilul tau vestimentar?

Adina: Am un stil aparte, foarte personal, dar mereu in tendinte. Incerc sa ma imbrac „inspirat”, dar, in acelasi timp, original. O persoana inspirata si originala in alegeri dovedeste, fara efort inteligenta si un anumit grad de instruire ! Totul fara ostentatie si fara sa dea impresia ca s-a straduit prea mult, ceea ce desigur, implica si un grad de maturitate.

Apropo: Pasiuni, modalitati de petrecere a timpului liber…

Adina: Imi place sa fac sport, pentru ca vreau arat bine. Pana sa ajung sa descoper frumusetea interioara a unui om, ma izbeste implacabil „carcasa”. In timpul liber imi place sa ma uit la documentare istorice, sa „lenevesc” la o ceasca de ceai sau sa calatoresc. Imi place sa descopar lumea alaturi de fetita mea, Alis, care la cei 5 ani vrea sa stie totul despre mediul, in care traim. Ador sa combin parfumurile, stiu cum sa le amestec, incat sa miros 3 ore a crin proaspat cules din gradina. Nici hainele nu raman asa cum le cumpar, doar nu degeaba fac o emisiune despre stil. (rade). Am zeci de sertare si rafturi pline cu accesorii, paiete, flori, nasturi, bijuterii pe care le aplic pe haine, genti, esarfe, pantofi … adaug acel ceva, care aduce un plus de originalitate oricarei tinute.

Adina Tudorache

Adina Tudorache face sport pentru a arata bine

Apropo: Cum iti imparti timpul intre cariera si familie?

Adina: Timpul nu se masoara in cantitate, ci in calitate. Cand ai timp mai putin, savurezi fiecare moment. Si eu si sotul meu suntem foarte ocupati in timpul zilei, asa ca serile sunt un deliciu de familie, o mare bucurie de a spune „noi 3”.

Apropo: Pentru ca tot prezinti o emisiune de stil, care este stilul tau vestimentar ?

Adina: Am un stil aparte, foarte personal, dar mereu in tendinte. Incerc sa ma imbrac „inspirat”, dar, in acelasi timp, original. O persoana inspirata si originala in alegeri dovedeste, fara efort inteligenta, si un anumit grad de instruire! Totul fara ostentatie si fara sa dea impresia ca s-a straduit prea mult, ceea ce desigur, implica si un grad de maturitate, pe care domnisoarele „branduite” nu pre al au. De asemenea inspiratia, ar trebui cultivata si in stilul de viata, pentru ca o persoana sa ramana interesanta, indiferent de varsta sau experienta.

Adina Tudorache

Adina: „Stil Inspirat este o mica parte din miraculoasa lume a vietii cotidiene, o picatura de bun gust”

Apropo: Care este locul preferat de vacanta?

Adina: Nu am doar un loc preferat de vacanta, sunt mai multe. In general, prefer locurile incarcarcate de istorie ca Istanbul, Roma, Madrid.

Adina Tudorache

Apropo: Iti place sportul? Ai facut sporturi extreme?

Adina: Nu am practicat pana acum sporturi extreme, insa mi-ar placea sa sar cu parasuta. Nu am fost atat de curajoasa ca fiica mea, care a facut bungee-jumping fara nici un fel de problema.