Adio riduri! Rocsana Marcu apelează la injecţiile cu botox!

Apropo.ro / 25.06.2014, 12:06
Adio riduri! Rocsana Marcu apelează la injecţiile cu botox!
Rocsana Marcu, prezentatoarea emisiunii StarMatinal se pregăteşte intens pentru venirea anotimpului cald.
Ea s-a hotărât să se lase pe mâna dlui Dr. Ion Zegrea, medic specialist de Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă, pentru un tratament minim invaziv cu botox pentru tratarea ridurilor.
Rocsana mărturiseşte că este pentru prima dată în cei 32 de ani împliniţi când apelează la acest tip de tratament estetic pentru estomparea ridurilor întrucât nu a avut nevoie să recurgă la intervenţii chirurgicale până acum. Fostă Miss Boboc în clasa a IX-a, vedeta a fost înzestrată de la mama natură cu toate atuurile fizice ale unei femei frumoase şi cuceritoare, dar a ales să îşi corecteze micile imperfecţiuni pentru a-şi păstra aspectul luminos şi odihnit al feţei.
Botoxul este unul dintre cele mai cunoscute remedii în tratarea ridurilor ce acţionează asupra acestora prin vasodilataţie, determinând relaxarea şi îngheţarea tegumentului. Injecţiile cu toxină botulinică pot preveni apariţia de noi riduri de expresie şi le pot netezi pe cele existente, fiind un tratament cu efect temporar dar prin continuarea tratamentului pot dispărea definitiv.