Adipolight, laserul care îţi remodelează silueta

Apropo.ro / 19.06.2013, 17:38
Adipolight, laserul care îţi remodelează silueta
Specialiştii în remodelare corporală sunt în continuă căutare pentru a crea cele mai bune tehnologii şi a le oferi femeilor un răspuns la eterna dorinţă – o siluetă perfectă.

Cea mai recentă inovaţie în redobândirea siluetei şi fermităţii pielii este Adipolight by Temosalud. Adipolight este primul tratament profesional capabil să stimuleze, datorită celor trei tehnologii incorporate, metabolismul celulelor grase. Aceste tehnologii sunt fotolipoliza – laserul de frecvenţă joasă, radiolipoliza – radiofrecvenţa ce stimulează producţia de elastină şi colagen, precum şi mezoterapia virtuală – ce facilitează penetrarea activilor din produsele cosmestice în celule.

Avantajele utilizării Adipolight vorbesc de la sine: rezultate vizibile chiar de la prima şedinţă de tratament, obţinute natural şi de durată. Tehnica este non-invazivă, aşa că nu trebuie să ne mai gândim la incizii, ace, operaţii sau cicatrici, ci la o diminuare în volum a ţesutului adipos, fără urmă de durere, atât în timpul tratamentului, cât şi după finalizarea fiecărei şedinţe.

Aparatul permite personalizarea fiecărei şedinţe în funcţie de necesităţi, lucrând intensiv pe zonele cu probleme, chiar şi realizarea independentă a două tratamente: cel cu laser, recomandat pentru zona abdominală şi coapse şi radiofrecvenţă.

Pantaloni şi fuste scurte, costume de baie cat mai îndrăzneţe – invitaţia de a testa Adipolight este astfel deja lansată. Mai trebuie doar adăugate cuvintele cheie: pierdere în centimetri, remodelare corporală, diminiuarea ridurilor corporale şi o piele netedă şi fermă! E momentul săa vă convingeţi de rezultate la centrele Chic Salon şi saloanele partenere Beauty One!