Admiral C4C are 4 nominalizări la Nigerian Music Awards de la Madrid!

Apropo.ro / 26.02.2013, 08:00
Admiral C4C are 4 nominalizări la Nigerian Music Awards de la Madrid!
Unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului din Cipru, Admiral C4C, care a lucrat cu staruri ale muzicii dancehall şi reggae din alte părţi ale lumii şi "coleg" de scenă cu staruri că Alicia Keys sau chiar Rihanna, are mari emoţii pentru Nigerian Music Awards, festivitate ce se va desfăşura pe 29 martie, la Madrid.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:3223:”

Cipriotul este MC, cântăreţ şi organizator de evenimente în ţara sa, cu Most Wanted Cyprus Ent. El se afla sub managementul Tetravision şi şi-a lansat, la sfârşitul anului trecut, single-ul, „Me Bunga”, care beneficiază şi de un videoclip, editat de către Anthony Icuagu, regizat de cântăreţul Admiral C4C şi filmat în locaţii din România şi Italia, în care apar modele de la Transilvania Fashion.

Admiral C4C

Admiral C4C se bucura de faptul că este nominalizat la 4 categorii la premiile Nigerian Music Awards de la Madrid, precum: „Best Male Artist”, „Best reggae/Dancehall”, „Best Directed video” şi „Best song of the year”, aşa că fanii mai au timp să-l voteze până pe 28 februarie. Concurează cu piesa „Me Bunga” şi videoclipul acesteia şi speră să obţină măcar un premiu dintre cele patru la care este nominalizat. Sâmbăta trecută, Admiral C4C a cântat la Zilele Zăpezii – Băişoara, iar pe 3 martie va cânta în Viena, în club Babu, împreună cu cei de la RDX, cel mai renumit grup reggae duo din Jamaica al momentului.
Cei care doresc să-l voteze pe ADMIRAL C4C , cu piesa „Me Bunga”, pentru participarea la Nigerian Music Awards de la Madrid, pot accesa link-ul : http://naijaeu.com/Vote.html

„;}}