Adobe Acrobat 3D

Apropo.ro / 27.01.2006, 11:46
Adobe Acrobat 3D
Adobe Systems a creat o versiune tridimensionala a sistemului sau de design si management de documente Acrobat cu scopul de a-si creste vanzarile in sectorul de productie. Acrobat 3D permite utilizatorilor sa creeze un Portable Document Format (PDF) cu imagini incorporate din aplicatiile

Adobe Systems a creat o versiune tridimensionala a sistemului sau de design si management de documente Acrobat cu scopul de a-si creste vanzarile in sectorul de productie.

Acrobat 3D permite utilizatorilor sa creeze un Portable Document Format (PDF) cu imagini incorporate din aplicatiile de design asistat de computer (CAD).

Destinatarii fisierelor Acrobat 3D vor trebui sa utlizeze un upgrade al Adobe Reader 7 gratuit pentru a vizualiza documentele.

Noul pachet a fost dezvoltat special pentru producatorii care schimba cu regularitate fisiere CAD in procesul de design.

Utilizarea imaginilor 3D incorporate, ce pot fi rotite pentru a vizualiza si a adauga note, ar trebui sa grabeasca procesul de design. Cei mai multi designeri trimit in prezent imagini 2D prin e-mail.

Acrobat 3D are o serie de caracteristici de securitate ce permit utilizatorilor sa restrictioneze copierea design-urilor potential valoroase. Acesta poate afisa imagini dintr-o serie de programe CAD.

Acrobat 3D costa 600 lire sterline.

Produsul mai poate fi utilizat si de arhitecti si de constructori.

Sursa: www.computerweekly.com, preluat de SmartNews.