Adobe lanseaza Photoshop pentru tabletele iPad sau Android

Apropo.ro / 05.10.2011, 13:25
Adobe lanseaza Photoshop pentru tabletele iPad sau Android
Photoshop este unul dintre cele mai puternice aplicatii de editare a imaginilor digitale, un instrument folosit de foarte multi editori si designeri web si o adaptare a acestui software era necesara si pentru tabletele iPad sau Android.

Adobe Photoshop este un software specializat, care permite editari la nivel profesional ale imaginilor, la un pret accesibil, utilizatorii avand acces la sute de instrumente diferite si plug-in-uri pentru a-si lucra pozele.

Pana la ora actuala aplicatiile de editare a imaginilor pe platforme precum smartphone-uri sau tablete ofereau un nivel minim de editare a imaginilor asa ca cererea pentru portarea Photoshopului a crescut considerabil incat producatorii au decis sa faca si aceasta mutare.

Intitulat Photoshop Touch, aplicatia va incerca sa faca o legatura intre calculatoarele desktop si tablete. Desi nu va avea toate instrumentele originale, va incorpora unele cunoscute precum layerele sau diverse moduri de selectie.

Aplicatia costa 10$, o fractiune din valoarea celei pentru desktop-uri, insa daca veti avea nevoia unei editari rapide dar calitative, Adobe Photoshop Touch va putea oferi un plus de calitate utilizatorilor de iPad sau tablete cu sistem de operare Android.