Adolescent ucis pe platourile filmului „Dead Man”, cu Colin Farrel

De: Gabriela Voicu / 11.05.2012, 12:00
Actorul irlandez Colin Farrell, participă la filmările pentru pelicula "Dead Man", în Philadelphia. În zona stabilită pentru filmări a fost ucis un adolescent, cu puțin înainte ca echipa să ajungă acolo.

Colin Farrell (35 de ani) se află în Philadelphia, SUA, pentru filmărie dramei „Dead Man”, în care actorul joacă rolul unui lunetist.

Însă chiar înainte ca echipa de filmare să ajungă la locul stabilit, polițiștii descoperiseră cadavrul unui băiat de 18 ani, pe nume Robert Sneed, care fusese ucis după ce ieșise dintr-un magazin alimentar din cartierul Frankford.

Colin Farrel, la filmările pentru „Dead Man” (Foto: Hepta)

Tânărul a fost împușcat de mai multe ori, luni după-amiază, și a murit în apropierea spitalului Temple University Hospital.

Scott Faust, producător al filmului „Dead Man”, a ajuns la locul crimei, la scurt timp după împușcături.

El a declarat că a vorbit cu un polițist care a remarcat ironia legată de incidentul din cartier și titlul filmului în care joacă Colin Farrell.

Colin Farrell, în Philadelphia (Foto: Hepta)

Sean Galczyk, alt producător care a fost martor la ancheta poliției, a declarat că e cu adevarat bizar să participe la filmări în contextul crimei din cartier.

Colin Farrell lucrează cu regizorul Niels Oplev pentru această producție, care va fi lansată în cinematografe anul viitor.