Adolescenta obligată să se căsătorească cu propriul frate

Apropo.ro / 24.01.2013, 15:20
Adolescenta obligată să se căsătorească cu propriul frate
La 14 ani, Ruby se căsătorea cu fratele ei, ambii fiind adepți ai unei secte religioase ce proslăvește poligamia.

În numele Domnului, ei cred în poligamie! Aceasta este credința unui grup de „credincioși” care cred că sunt pe calea cea dreaptă.

Printre legile pe care le respectă se află și poligamia. Dacă unii sunt de acord cu acest lucru, alții conștientizează că fac un lucru rău.

Acesta este și cazul unei tinere care la 14 ani s-a alăturat unei secte religioase, și unde a rămas timp de 12 ani.

Ruby Jessop era considerată matură din punct de vedere sexual, la 14 ani, iar membrii sectei au obligat-o să se căsătorească cu un văr de gradul al doilea care îi era și frate vitreg.

ruby

Lliderul Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos și a Sfinților din Zilele din Urmă a obligat-o să se culce cu numeroși bărbați.

În 12 ani, Ruby a facut 6 copii și a fost terorizată de Warren Jeffs, liderul sectei. Ruby are acum 26 de ani și a reușit în sfârșit să fugă din „închisoarea perversă” a lui Jeffs . Copiii ei sunt acum în grija asistenților sociali.

Ruby a povestit poliției și presei cele trăite în interiorul grupării religioase. Autoritățile au adunat mai multe probe, iar reclamațiile numeroase la adresa lui Warren Jeffs au făcut ca decizia judecătorilor să fie una dură pentru lider: închisoare pe viață.