Adolescentă, tulburată după ce a făcut o descoperire „înfiorătoare” în noua casă a părinților: „La ce se gândeau?”

De: Alex Manole / 30.03.2021, 09:02

Un bărbat a povestit, pe Reddit, întâmplarea prin care a trecut recent împreună cu fiica adolescentă a logodnicei lui. El a cerut sfatul utilizatorilor secțiunii „Am I the Asshole?” de pe platformă.

În timp ce mama ei, Cara, se refăcea după un accident rutier, Kim, o adolescentă în vârstă de 16 ani, a locuit în locuința bărbatului. Pe când se afla acolo, tânăra a aflat secretul întunecat al casei de la un vecin.

Bărbatul a cumpărat casa în urmă cu câțiva ani și a terminat renovarea toamna trecută. El i-a amenajat o cameră adolescentei, pentru ca aceasta să se simtă ca acasă. Kim a fost impresionată până la lacrimi și s-a bucurat când logodnicul mamei ei i-a făcut turul proprietății.

Povestea casei a tulburat-o pe adolescentă

Fata a aflat ulterior, de la un vecin, că în casa respectivă s-a petrecut o crimă în urmă cu mai mult de 10 ani. Tânăra l-a întrebat pe utilizatorul de Reddit de ce nu i-a spus.

„Am fost sincer și i-am spus că am știut că o crimă gravă s-a produs, dar a fost acum mai mult de 10 ani. Nu e ca și cum nu mi-ar păsa de asta, dar prețul casei a fost prea bun pentru a o elimina de pe listă. Sub nicio formă nu mi-aș fi permis o casă atât de mare și frumoasă în circumstanțe normale”, a explicat el.

Kim i-a cerut bărbatului să vândă casa și a spus că nu va locui acolo când mama ei va ieși din spital. „I-am spus că asta nu se va întâmpla”, a continuat bărbatul. Acum, adolescenta este supărată, iar el nu știe ce să facă.

„Cred că este ciudat să trăiești într-o casă în care s-a petrecut o crimă, dar cred de asemenea că nu este rezonabil ca ea să îți ceară să o vinzi”, a scris un utilizator al grupului.

„Vecinul tău, la ce se gândea? Înțeleg că este speriată, dar nu trebuie să vinzi casa”, l-a sfătuit altcineva.

Sursa: Yahoo! News

Citește și: Mafiot, prins în Caraibe după ce a publicat pe YouTube clipuri în care gătea