Adora a primit o poezie de amor de ziua ei

Apropo.ro / 18.04.2015, 09:00
Adora a primit o poezie de amor de ziua ei
Solista care a lansat piesele „Up Now” şi „Ne atragem” şi-a serbat zilele trecute ziua de naştere. Şi nu a fost o aniversare obişnuită, căci artista a petrecut prin muncă, încă de dimineaţă, când a fost invitată la o emisiune matinală unde i s-au făcut multe surprize, de la tort, la mesaje emoţionante.
Mesaje a primit şi pe un cont de socializare de la prietenii virtuali dar şi cei reali, căci a fost sunată de foarte mulţi care au ţinut să o felicite personal. Solista a primit multe cadouri, printre care multe flori, parfumuri, un telefon de ultimă generaţie şi un mixer de efecte speciale pentru scenă de care să se folosească în concerte. Însă cel mai special cadou a fost o poezie de dragoste, primită de la iubitul ei secret. 
 
 
„Am primit sute de mesaje şi telefoane cu urări. Printre multe alte cadouri am primit şi o poezie de dragoste. A fost copleşitor, iar la un moment dat mi-au dat lacrimile. Poate că într-o zi o să o transform într-un cântec care va deveni hit. Oricum, în acest moment lucrez la o nouă piesă de vară pe care sper să o lansez cât de curând”, a spus Adora.