Adrian Cristea nu o scapă din ochi pe Bianca Drăgușanu!

Apropo.ro / 02.03.2014, 15:00
Adrian Cristea nu o scapă din ochi pe Bianca Drăgușanu!
Surse din preajma Biancăi susțin că aceasta nu îl mai suportă pe Adrian Cristea în ultima vreme!

„Bianca se plange la noi că Adi o caută și în gură de șarpe. De fiecare dată când ia masa în oraș, hop și el, își face apariția. Nu vine lângă ea, ca să nu deranjeze, însă, se așează la o masă mai retrasă și este cu ochii la ea. În plus, după ce se ridică Bianca de la masă, în următoarele două minute, pleacă și el și o urmărește cu mașina până acasă”, a povestit o prietenă de-a Biancăi.

Bianca Drăgușanu

La fel se întâmplă și când merge prin cluburi. Prințul se interesează unde se duce și, pac, apare și el ca din senin. Suparată, Bianca l-a evitat până acum, nu a vrut să mai apară cine știe ce prostii în presă, nu i-a mai răspuns nici la telefon, dar n-ai cu cine să te înțelegi. Omu” o iubește și face orice„, a mai adăugat aceasta.

„Bianca e în stare de șoc, nu-i vine să creadă că Adrian Cristea a vândut-o pentru un pumn de euro. Îl consideră un Iuda, care a trădat-o cu zambetul pe buze. Este inadmisibil ce a făcut acest om pe care ea l-a iubit timp de patru ani, un om pe care ea l-a ținut în spate și a crezut că este o persoană specială. Adi a stat în casa ei, au împărțit împreună și lucruri bune, și lucruri rele, s-au iubit și au crezut că pot trăi o viață împreună. Nu a fost să fie până la final, dar, cu toate acestea, Bianca a încercat să nu îngreuneze lucrurile niciodată, ci să fie echilibrată și să nu arunce cu noroi în el. Cristea însă nu a ținut cont nici atunci, nici acum de nimic și, de fiecare dată, a încercat să facă totul în felul lui distrugător”, a maipovestit, recent, o apropiată a Biancai pentru WOWbiz.ro.