Adrian Cristea s-a cuplat cu un fotomodel (Cancan)

Apropo.ro / 12.01.2009, 18:36
Adrian Cristea s-a cuplat cu un fotomodel (Cancan)
Noua sa partenera se numeste Andra Chiorascu, cunoscuta pentru aparitia ei foarte sexy intr-o revista pentru barbati, scrie Cancan.

Dupa ce a reusit sa iasa din desisurile unor complicate idile traite in paralel, dinamovistul Adrian Cristea pare sa-si fi revenit complet la forma care l-a consacrat. Pe plan amoros, evident. Sambata seara, el s-a afisat cu noua sa cucerire, un model de numai 22 de ani, pe nume Andra Chiorascu. Cristea si iubita sa au sosit la clubul Fratelli din Capitala tinandu-se de mana. Acolo s-au intalnit cu amicul fotbalistului, nimeni altul decat capitanul Stelei, Mirel Radoi.

Cei trei pareau ca se simt foarte bine impreuna, discutand si amuzandu-se de glumele facute la masa. Andra, noua iubita a lui Cristea, este faimoasa pentru pictorialul foarte indraznet pe care l-a facut in urma cu aproape doi ani pentru revista "Playboy". Ea s-a dezbracat atunci la minus 10 grade Celsius pentru a oferi niste cadre care au facut istorie in cariera revistei destinate barbatilor. Pictorialul realizat la Balea Lac a avut parte de apreciere unanima din partea publicului masculin, avand, dupa cum se vede, ecouri pana in ziua de astazi.

Mai multe detalii despre noua iubita a lui Cristea, pe Cancan.ro.

Foto: Playboy Romania