Adrian Despot revine la cea mai mare confruntare muzicală, la Sala Polivalentă

De: Alexandra Necsoiu / 30.10.2018, 10:54
Adrian Despot revine la cea mai mare confruntare muzicală, la Sala Polivalentă
Grasu XXL şi Loredana vor avea parte de confruntarea muzicală a anului la Red Bull Music SoundClash, iar ca echipa să fie completă, atât la platane, cât şi pe scaunul arbitrului, Adrian Despot şi Dj Undoo revin în ediţia 2018 în rolul de MC, respectiv DJ, la Sala Polivalentă din Bucureşti.
 
 
Rolul de MC i s-a potrivit mănuşă anul trecut, la prima ediţie a celei mai mari confruntări muzicale, astfel că nimic nu pare mai natural decât întoarcerea lui Adrian Despot ca arbitru imparţial în 2018. Marcă înregistrată de prin ’96, când a apărut în viaţa publică la emisiunea „Şcoala Vedetelor” şi s-a alăturat trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, un artist redutabil şi greu de de impresionat, spune că abia aşteaptă seara SoundClash-ului: „O Polivalentă plină care îşi susţine favoritul, emoţiile din cele două tabere, pregătirile şi întreg conceptul fac din Red Bull Music SoundClash cel mai intens eveniment muzical de la noi. Sunt mândru să fiu din nou gazdă şi mă bucur să văd cum spiritul competitiv Red Bull cucereşte industria noastră muzicală pentru al doilea an consecutiv!”
 
Gata de acţiune ca-n filme, Adrian Despot e pregătit să ne ghideze printre cele patru runde ale battle-ului. După un Warm Up ca la carte, unde fiecare artist îşi va încălzi fanii cu trei piese din repertoriul propriu, urmează prima rundă din SoundClash, The Cover, unde Grasu XXL şi Loredana interpretează, pe rând, câte o melodie cunoscută în stilul propriu. Seara continuă cu The Take Over, un ping-pong muzical unde cei doi combatanţi îşi vor prelua piesele din mers, unul de la altul, şi le vor interpreta în propriul stil, în timp ce la The Clash, Grasu XXL şi Loredana vor interpreta propriile lor piese în trei stiluri muzicale diferite. Şi cum orice show reuşit are un final fabulos, la ultimă rundă fiecare artist va scoate The Wild Card din mânecă, mai exact câte un invitat-surpriză, ţinut secret până-n clipa în care urcă pe scenă.
 
Un veteran al industriei ce completează careul de aşi de pe 21 noiembrie, Dj Undoo va lua cu asalt Sala Polivalentă cu o reţetă imbatabilă de mixuri: o parte old-school, o parte cool şi o parte din tot ce ne place. DJ şi producător, Alexandru Damian Mihăilă (Best Hip Hop DJ/Turntablist din România) şi-a făcut o reputaţie solidă din a împinge graniţele convenţionalului până cedează. Face muzică de aproape 21 ani, are în palmares mai multe albume, numeroase colaborări şi o serie extinsă de evenimente live, din 2013 susţine cursuri de DJ-ing şi turntablism şi este primul român care a ajuns în finala mondială a campionatului mondial de DJ-ing Red Bull Thre3style (2014), care i-a reunit pe cei mai buni DJ din lume. „Cred că Red Bull Music SoundClash este cel mai cool şi mai aşteptat eveniment muzical al anului din Bucureşti. Sunt bucuros şi onorat să iau parte şi la ediţia din acest an, de-abia aştept să ne vedem acolo. Big up!”, spune Dj Undoo.
 
De 12 ani de zile, Red Bull Music SoundClash înconjoară lumea aducând în faţa fanilor dueluri artistice creative cu miză emoţională enormă. Din Jamaica anilor ‘50 până azi, provocările tip SoundClash au făcut deliciul publicului – la început în reggae, când o super-echipă de MC, live, şi DJ se băteau pentru atenţia publicului. Prima ediţie a Red Bull Music SoundClasha avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.