Adrian Despot si Gojira de la SRC apar in clipul ”Fugi”

Apropo.ro / 04.07.2012, 13:48
Adrian Despot si Gojira de la SRC apar in clipul ”Fugi”
“Fugi” este numele noului videoclip semnat de Gojira & Planet H feat. Deliric. Gojira, care poate fi urmarit la Pro Tv in ”Serviciul Roman de Comedie” al lui Toni Grecu, apare in acest videoclip care ironizeaza perceptia publicului privind viata artistilor, alaturi de Adrian Despot, solistul de la Vita de Vie.

Filmarile au avut loc la jumatatea lunii mai in studiourile MediaPro din Buftea si in uzinele Faur, iar regia este semnata de Dragos Musat, care poate fi urmarit si el in „Serviciul Roman de Comedie”.

GojiraGojira a declarat referitor la aceasta colaborare: „Si eu si Planet H suntem rockeri inauntrul nostru si asta se simte in muzica pe care o facem impreuna. Pe de alta parte, Deliric este un mare manipulator de „vorbe”… si asa a iesit! „Fugi” este fix cum mi-am dorit: scandal organizat.” Gojira si Planet H au inceput sa colaboreze intens in special in ultimul an, iar in prima jumatate a lui 2012 au produs impreuna piesele „Da-i mai tare” (feat. DOC) si „Fugi” (feat. Deliric) – doua colaborari cu unii dintre cei mai indragiti artisti hip-hop din Romania.

Deliric PlanetPe numele sau real George Andreescu, Gojira activează inca din 2005 pe scena muzicala autohtona, fiind renumit pentru mixurile sale de bass imbinate cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep. A studiat pianul si a facut canto la Scoala de muzica din Slobozia, facand naveta intre acest oras si Tandarei, localitatea sa natala. Predispus catre combinatii indraznete si nemaipracticate, prestatiile sale ofera ascultatorilor un plus de adrenalina.

Clipul „Fugi” poate fi vazut pe pagina sa oficiala (fb.com/Gojira.Official) sau aici: