Adrian Ilie dorit de Betis

Apropo.ro / 10.01.2002, 08:12
Adrian Ilie dorit de Betis
Atacantul roman al formatiei Valencia, Adrian Ilie, este obiectivul numarul unu al gruparii Betis Sevilla pentru sezonul viitor, a anuntat cotidianul spaniol "As". Potrivit publicatiei citate, responsabilii gruparii din Sevilla, la care evolueaza si Iulian Filipescu, i-au propus

Atacantul roman al formatiei Valencia, Adrian Ilie, este obiectivul numarul unu al gruparii Betis Sevilla pentru sezonul viitor, a anuntat cotidianul spaniol „As”.

Potrivit publicatiei citate, responsabilii gruparii din Sevilla, la care evolueaza si Iulian Filipescu, i-au propus internationalului roman un contract pentru doi ani si suma de 2,1 milioane de euro pe sezon. Acordul lui Adrian Ilie cu gruparea Valencia expira pe data de 30 iunie 2002.

Pe de alta parte, impresarul jucatorului roman, Ioan Becali, a declarat pentru Radio Marca Valencia ca nu exista o oferta concreta din partea clubului Betis Sevilla. „Sint unicul reprezentant al lui Ilie si singurul meu colaborator in Spania este Tente Sanchez. Nu am primit nimic concret din partea gruparii Betis Sevilla sau a altei echipe din campionatul spaniol”, a precizat Becali.

Ioan Becali a adaugat ca jucatorul roman are in schimb o oferta din partea unui club european, dar nu a dorit sa precizeze numele acestuia, mentionind doar ca Ilie ar putea evolua in campionatul Italiei sau cel al Angliei. Reprezentatul lui Ilie a declarat ca responsabilii gruparii Valencia trebuie sa faca un efort economic pentru a-l pastra pe atacantul roman.

„Daca Valencia doreste prelungirea contractului, eu le voi arata oferta din partea clubului european. Daca suma oferita de gruparea spaniola este apropiata de cea a ofertei, Valencia are prima optiune pentru a-l pastra pe Ilie. Daca, de exemplu, un club ofera 2,6 milioane de dolari, iar Valencia ar da 2,4 milioane de dolari, atunci l-as convinge pe Ilie sa semneze prelungirea contractului”, a mai spus Becali.
Sursa: www.mediafax.ro