Adrian Ilie o vede pe Dinamo favorita in derby-ul cu Steaua

Apropo.ro / 28.10.2008, 17:33
Adrian Ilie o vede pe Dinamo favorita in derby-ul cu Steaua
Adrian Ilie crede ca schimbarile din ultima saptamana de la Steaua vor cantarii decisiv in partida cu Dinamo.

Adrian Ilie a spus ca Dinamo este favorita clara in derby-ul cu Steaua, dupa evenimentele petrecute in ultima saptamana in Ghencea.

El a mai precizat ca daca ocupa in continuare postul de manager general al Stelei, nu l-ar fi lasat pe Lacatus sa plece de la conducerea ros-albastrilor.

"O sa aiba un meci greu Steaua in Stefan cel Mare. Daca eram eu la Steaua faceam tot posibilul ca Lacatus sa ramana la Steaua. Dinamo este favorita clara in meciul cu Steaua. Munteanu trebuie sa isi faca treaba cat mai bine. La Steaua este presiune mare, stie la ce se inhama", a declarat Adrian Ilie la televiziunea gazetei.

Fostul manager al ros-albastrilor a sarit in apararea lui Arthuro, atacantul care a fost criticat de Gigi Becali dupa prestatiile din ultimele partide.

"Arthuro este un jucator foarte bun, are calitate, trebuie lasat sa isi faca treaba. Nu este Arthuro vinovat pentru esecurile Stelei. O sa vorbesc cu el sa vedem ce si cum", a mai spus Ilie.

Derby-ul etapei a XIII-a a Ligii I dintre Dinamo si Steaua se va disputa sambata, de la ora 21:00 pe stadionul din Stefan cel Mare.

Esti de acord cu opinia lui Adrian Ilie ?