Adrian Ilie: Speram intr-un rezultat bun

Apropo.ro / 11.12.2007, 11:45
Adrian Ilie: Speram intr-un rezultat bun
Adrian Ilie a declarat ca nu ii este teama ca ar putea avea soarta Slaviei Praga, care a fost invinsa cu scorul de 7-0 de catre Arsenal

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, marti dimineata, la plecarea bucurestenilor spre Londra, pentru meciul cu Arsenal din ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor, ca nu ii este teama ca ar putea avea soarta Slaviei Praga, care a fost invinsa cu scorul de 7-0.

"Speram intr-un rezultat bun. E posibil ca unii dintre jucatorii nostri sa fie urmariti. Daca joci bine cu o echipa puternica, te vede multa lume. Nu mi-e teama ca am putea avea soarta Slaviei, pentru ca Steaua a jucat bine in Liga. Au fost meciuri in care nu meritam sa pierdem sau sa facem egal. Se putea mai mult in acesta grupa avand in vedere ca acasa cu Slavia am avut 60 de minute foarte bune, iar la Praga nu meritam sa pierdem. Arsenal e foarte puternica, dar nu de speriat, mai ales ca au pierdut si ei in ultima etapa de campionat. Se poate spune ca avem un gust amar inainte de acest meci de care ar fi trebuit sa ne legam sperantele pentru primavara europeana", a spus Ilie.

Presedintele CA, Valeriu Argaseala, a afirmat ca Steaua nu a ajuns intamplator in Liga Campionilor. "Sunt sperante. Nu exista echipa care sa mearga doar in deplasare. E un meci foarte greu. Arsenal trage la primul loc si va juca foarte bine, dar nici noi nu am facut jocuri slabe in Liga Campionilor. Faptul ca nu mai avem presiunea punctelor ne va ajuta sa ne mobilizam mai bine. Daca esti in Liga Campionilor si te sperie ceva, inseamna ca ai ajuns acolo intamplator. Noi nu am ajuns intamplator si nu ar trebui sa ne speriem. Daca te sperii, pleci cu un handicap si nu cred ca Steaua poate pleca cu astfel de handicap. Am vandut 1.500 de bilete pentru suporteri, plus ca mai e si comunitatea romaneasca de acolo care a cumparat toate biletele. Purtam corespondenta cu Charleroi si Anderlecht si avem promisiunea ca miercuri ne vor da un raspuns. Oficialii clubului Anderlecht vor sa mai discute o data cu antrenorul despre situatia lui Thereau", a precizat Argaseala.

Jucatorii stelisti, in costume de prezentare, au plecat marti dimineata, de pe Aeroportul International Henri Coanda, spre Londra. Din lot nu fac parte jucatorii Banel Nicolita si Victoras Iacob, ambii accidentati. Iacob are o tendinita la genunchiul drept, fiind incert si pentru partida de duminica cu Farul Constanta. Stelistii se vor caza la hotelul Marriott Regents Park, iar de la 21.00 vor sustine antrenamentul oficial.

Meciul Arsenal – Steaua se va disputa miercuri, la Londra, la ora 21.45, in etapa a VI-a, ultima a grupei H din Liga Campionilor, si va fi transmis in direct de Pro TV.