Adrian Ilie va discuta cu Sevilla pentru Armenteros

Apropo.ro / 11.01.2008, 10:17
Adrian Ilie va discuta cu Sevilla pentru Armenteros
Adrian Ilie va merge in Spania pentru a discuta cu oficialii clubului Sevilla despre transferul mijlocasului Emiliano Armenteros

Managerul general al FC Steaua, Adrian Ilie, va merge in Spania pentru a discuta cu oficialii clubului Sevilla despre transferul mijlocasului argentinian Emiliano Armenteros, legitimat la echipa a doua a gruparii andaluze.

"Independiente, clubul de care apartine, si-a dat acordul, am cerut si Sevillei un raspuns, au spus ca mai amana un pic. Vreau sa merg in Spania pentru a avea o discutie despre Armenteros, pentru ca acum decizia le apartine", a spus Ilie.

Oficialul clubului "ros-albastru" a afirmat ca Steaua se afla in discutii cu anumiti atacanti, asteptandu-se ca ei sa confirme daca accepta transferul. "Asteptam sa anunte daca ar vrea sa vina la Steaua. Tintele noastre sunt doi atacanti si un mijlocas, atat", a mentionat el.

Ilie a precizat ca la stagiul de pregatire din Spania va participa doar lotul de jucatori anuntat, posibilele achizitii, printre care si Dino Eze de la Gloria Buzau, urmand sa se alature echipei dupa aceea.

Adrian Ilie a declarat ca nu a sosit nicio oferta oficiala pe adresa clubului pentru fundasul Ionut Rada sau pentru mijlocasul Florin Lovin, dupa ce a aparut informatia ca acestia sunt doriti de grupari din Rusia, printre care Saturn Ramenskoe sau Dinamo Moscova. "Daca acestia sunt multumiti, atunci trebuie sa vina si o oferta oficiala pe adresa clubului nostru, lucru care nu s-a intamplat pana acum", a spus Ilie.