Adrian Ilie va fi exclus din lot

Apropo.ro / 03.05.2004, 08:24
Adrian Ilie va fi exclus din lot
Adrian Ilie, Okan Koc, Sinan Kaloglu, Tumer Metin, Oscar Cordoba, Ronaldo Guiaro și Federico Giunti vor fi excluși din lotul echipei Beșiktaș, dupa ședința Consiliului de Conducere al clubului, care va avea loc luni, susține cotidianul "Hurriyet". La

Adrian Ilie, Okan Koc, Sinan Kaloglu, Tumer Metin, Oscar Cordoba, Ronaldo Guiaro și Federico Giunti vor fi excluși din lotul echipei Beșiktaș, dupa ședința Consiliului de Conducere al clubului, care va avea loc luni, susține cotidianul „Hurriyet”.

La ședința va participa și Serdar Bilgili, care a demisionat, lunea trecuta, din funcția de președinte al gruparii din Istanbul.

Bilgili, care a fost plecat la Londra, a revenit, sîmbata dupa-amiaza, la Istanbul, dar nu a dorit sa le declare nimic reprezentanților mass-media care l-au așteptat la aeroport.

Hagi va renunta la Bratu

Florin Bratu, Elvir Balici, Cesar Prates, Suat Usta și Joao Batista sînt jucatorii la care directorul tehnic al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, va renunța la sfîrșitul acestui sezon, conform listei pe care acesta a prezentat-o conducerii clubului, a anunțat cotidianul „Akșam”.

Potrivit sursei citate, acestor cinci fotbaliști li s-a cerut deja sa își gaseasca alta echipa, iar Hagi urmeaza sa ia o decizie în ceea ce privește situația portarului Farid Mondragon și a atacantului Berkant Goktan.

Mediafax