Adrian Mihalcea a semnat contractul cu FC Vaslui

Apropo.ro / 07.03.2006, 10:50
Adrian Mihalcea a semnat contractul cu FC Vaslui
Atacantul Adrian Mihalcea a semnat, miercuri, un contract pe trei luni cu FC Vaslui, cu posibilitate de prelungire în cazul în care echipa pregatita de Mircea Rednic va evita retrogradarea, transmite corespondentul MEDIAFAX. Prezent la antrenamentul de miercuri, Mihalcea a declarat

Atacantul Adrian Mihalcea a semnat, miercuri, un contract pe trei luni cu FC Vaslui, cu posibilitate de prelungire în cazul în care echipa pregatita de Mircea Rednic va evita retrogradarea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prezent la antrenamentul de miercuri, Mihalcea a declarat ca își dorește sa evolueze înca din prima etapa a returului Diviziei A, în meciul cu Rapid București.

„FC Vaslui se afla într-o situație dificila și îmi doresc sa contribui înca din primul meci pentru a aduce cât mai multe puncte echipei, astfel încât sa evitam retrogradarea. Voi face tot posibilul sa obțin cartea verde pâna la sfârșitul saptamânii, astfel încât duminica sa pot juca împotriva Rapidului”, a declarat Mihalcea.

Deși a semnat cu FC Vaslui, Mihalcea a declarat ca și-ar dori sa mai evolueze la formația Dinamo. „Dinamo ocupa o parte din sufletul meu și de aceea este normal sa-mi doresc ca pe viitor sa joc din nou în Ștefan cel Mare, însa nu se pune problema în viitorul apropiat. Acum am semnat cu Vaslui, echipa cu care voi juca cel puțin pâna în vara”, a mai spus fostul atacant al echipei sud-coreene Chunnam Dragons.

FC Vaslui va întâlni, duminica, în deplasare, formația Rapid București, în cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A.

Mediafax