Adrian Mutu are oferta din Statele Unite! (Ring)

Apropo.ro / 29.01.2009, 12:17
Adrian Mutu are oferta din Statele Unite! (Ring)
Cel mai valoros fotbalist roman al momentului, Adrian Mutu, este dorit de o formatie din Major League Soccer, care-i pune pe tava un salariu fabulos, scrie Ring.

Sotia sa, Consuelo, si-ar dori o experienta in SUA, mai ales ca au si o proprietate de lux in Miami. Atacantul e insa de parere ca acest pas ar insemna, practic, sfarsitul carierei sale la nivel inalt.

Chiar daca nu a avut parte de un sezon de toamna extraordinar, marca Adrian Mutu atrage ca un magnet. In vara anului trecut s-a vorbit de interesul unor echipe de prim rang  din Europa, gen Barcelona, AC Milan sau AS Roma, dar romanul a ramas in continuare la Florenta, spre marea bucurie a fanilor viola care il adora. In aceasta luna a implinit 30 de ani si pare sa se gandeasca un pic mai mult si la partea financiara, pentru ca pe la echipele la care a jucat nu a avut contracte foarte mari. In acest moment are un salariu de „doar” doua milioane de euro, adica jumatate din cat castiga Chivu la Inter. In plus, suma de 17 milioane de euro pe care i-o cere Chelsea drept desbagubire nu e un gand prea placut.

Mai multe detalii despre oferta pentru Adi Mutu, pe Ring.ro.

 

Sursa foto: MediafaxFoto