Adrian Mutu: „Batalia impotriva lui Chelsea continua, nu s-a sfarsit”

Apropo.ro / 15.08.2009, 15:55
Adrian Mutu:
Mutu a declarat intr-un interviu din Corriere dello Sport ca este o victima in cazul legat de fostul sau club, scrie Prosport.

Adrian Mutu a declarat intr-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport ca este o victima in cazul legat de fostul sau club, Chelsea, insa a precizat ca "batalia nu s-a sfarsit", scrie Prosport.

"Sunt o victima. Primele doua zile dupa ce s-a anuntat decizia TAS au fost foarte grele. Apoi, datorita colegilor mei, clubului, staff-ului tehnic si oamenilor din jurul meu m-am concentrat asupra fotbalului, asupra dorintei mele de a-mi revarsa furia in teren. Simt ca mi s-a facut o nedreptate", a spus Mutu.

Atacantul a precizat ca vrea ca acest caz al sau sa fie in atentia asociatiilor de fotbalisti, deoarece este o situatie care ii priveste pe toti jucatorii. "Nu stiu daca ar fi mai bine sa ma intalnesc cu cei de la Chelsea, vom vedea. Avocatii mei se ocupa de tot, am incredere totala in ei. Batalia noastra continua, nu s-a sfarsit. Si vrem sa devina si batalia asociatiilor de fotbalisti, este un caz care ne priveste pe toti", a explicat Mutu.

Mai multe detalii despre declaratia lui Adrian Mutu, pe SportLaMinut.ro