Adrian Mutu neagă că a curtat-o pe Antonia: „M-a lăsat mut”

De: Mia Nicolescu / 21.07.2012, 12:39
Adrian Mutu neagă că a curtat-o pe Antonia:
Adrian Mutu a fost acuzat că și-a dorit să o cunoască mai bine pe cântăreața Antonia, cu toate că amândoi sunt căsătoriți și au copii. " Ar trebui să aveți mai mult respect pentru mine cît și pentru Antonia, fiind o femeie căsătorită ca și mine", a spus fotbalistul.

Potrivit ziarului Fanatik, Adrian Mutu a contactat-o telefonic pe Antonia și și-a exprimat dorința de a o scoate la o cafea pe frumoasa cântăreață, în speranța că se va înfirpa ceva între ei.

Îmi place foarte mult cum cânți, dar te admir și ca femeie. Dacă vrei să ne vedem mi-ar face mare plăcere, mai ales că vin în curând în România. Cine știe, poate o cafea, poate se va înfiripa ceva… Dacă nu vrei să ne vadă cineva în țară, te aștept în Italia”, i-ar fi zis fotbalistul Antoniei.

Antonia a rămas șocată de cele auzite și l-a amenințat pe Mutu că va face totul public dacă nu încetează, precizând în același timp că nu crede că la telefon este chiar fotbalistul.

Antonia

La puțin timp după apariția știrii în presa de scandal, Adrian Mutu a ținut neapărat să clarifice situația pe contul lui de Twitter.

Ce a scris ziarul Fanatik despre faptul ca eu aș fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut. Probabil cineva i-a facut vreo glumă, dar eu personal nu am sunat-o și mai mult nici măcar NU m-am întîlnit vreodată cu ea… Eu am o familie foarte frumoasă, pe care o iubesc și pe care încerc sa o apăr de astfel de povești și mai ales de aceste persoane meschine. Ar trebui să aveți mai mult respect pentru mine cît și pentru Antonia, fiind o femeie căsătorită ca și mine!!”.