Adrian Paunescu cere curatenie in sport

Apropo.ro / 20.11.2001, 00:50
Adrian Paunescu cere curatenie in sport
Fotbal intern: "Ne asumam riscurile" Fotbal extern: Noaptea generalilor Alte sporturi: Calatorie in catuse Adrian Paunescu a cerut, luni, în plenul Senatului, "o cercetare a situației" din fotbalul românesc și "implicarea tuturor autoritaților" în


Fotbal intern: „Ne asumam riscurile”

Fotbal extern: Noaptea generalilor

Alte sporturi: Calatorie in catuse



Adrian Paunescu a cerut, luni, în plenul Senatului, „o cercetare a situației” din fotbalul românesc și „implicarea tuturor autoritaților” în verificarea activitații Federației Române de Fotbal.

Senatorul PSD a apreciat ca echipa de fotbal a României a pierdut calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din cauza „destabilizarii” din viața sportiva româneasca. El a amintit ca a atras atenția în mai multe rînduri ca „frauda, minciuna și ticaloșia” din campionatul intern nu vor întîrzia sa-și arate „rezultatele dezastruoase”.

În acest moment, a aratat Paunescu, „se dorește capul lui Hagi, iar nu analiza trucajelor și a aranjamentelor” din campionatul intern.

„Destabilizarea” se manifesta și în alte domenii sportive, a continuat Paunescu, dînd ca exemple meciul de rugby dintre echipele României și Angliei, pierdut de jucatorii români cu scorul de 0 la 134, precum și atitudinea „jignitoare” fața de antrenorii echipei române de gimnastica.

„Daca nu se va interveni hotarît, vom deveni o zona care procura materii prime pentru alții”, a conchis Paunescu.
Sursa: www.mediafax.ro