Adrian Pescariu despre Buzdugan: „Se trage de chiloti cu mine”

De: Mia Nicolescu / 21.12.2011, 09:21
Adrian Pescariu despre Buzdugan:
Adrian Pescariu este foc si para dupa ce Daniel Buzdugan s-a legat de vestimentatia lui.

Suparat ca Daniel Buzdugan a glumit pe seama lui, intr-un mod exagerat, dupa cum sustine chiar el, Adrian Pescariu a tinut sa-i transmita un mesaj amenintator vedetei de la Radio Zu

Buzdugan sa isi vada de treaba lui! Daca eu nu sunt stilist poate este el ! Nu inteleg de unde pana unde se trage el de chiloti cu mine. Poate vrea sa dau cateva declaratii despre el si sa-l fac praf. Sa-si vada de patratu lui si sa nu vorbeasca de mine, eu nu ma leg de penibilitatea lui. Apare si el in presa numai atunci cand se leaga de cineva! Il falfaie pe el grija ca am scos la licitatie sutienul Nicoletei Luciu? Am facut asta pentru a ajuta niste copii nevoiasi. Buzdugan, este problema mea, nu te priveste pe tine! Aaa, si comentariile cum ca el m-a vazut pe mine in nu stiu ce costum negru si ciorapi albi? In primul rand eu nu port costum, nenea !”, a declarat Adrian Pescariu.

Adrian Pescariu si Nicoleta Luciu

Adrian Pescariu alaturi de Nicoleta Luciu la o prezentare de moda mai veche

In urma cu putin timp, Nicoleta Luciu a defilat pentru prima oara dupa nastere, intr-o prezentare de moda organizata de Pescariu.