Adrian Sârbu – premiul special de excelență IAA-20 de ani, categoria media

Apropo.ro / 26.02.2014, 13:30
Adrian Sârbu - premiul special de excelență IAA-20 de ani, categoria media
Adrian Sârbu a primit premiul special de excelență IAA-20 de ani, la cea de-a VI-a ediție a Premiilor de excelență decernate de International Advertising Association, care a avut loc marți seară, la Ateneul Român.

Premiul i-a fost acordat „lui Adrian Sârbu pentru vizionarismul și leadership-ul cu care a construit cel mai complet și mai profesionist trust de media din România, pentru voința de a fi mereu un inovator, pentru sutele de profesioniști pe care i-a format și inspirat în cei peste 20 de ani”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

E cool să fii tânăr până la moarte. Apreciez că-mi acordați acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate. O să încerc să nu vă dezamăgesc. Este ceva ce ne unește, un slogan, se numește «Gândește liber». Aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care, în ultimii 25 de ani, ați investit viață, creativitate, energie în industria comunicării„, a spus Adrian Sârbu, la primirea premiului de excelență.

La gala Premiilor de excelență decernate de International Advertising Association (IAA), cei mai buni reprezentanți ai tuturor companiilor membre IAA – clienți, agenții și mass media – primesc recunoașterea industriei pentru performanțele deosebite realizate în anul precedent.

Citește mai multe detalii despre premiile IAA, pe Mediafax.ro