Adrian Sînă: “Am fost înşelat şi trădat de o fostă iubită” VIDEO

Apropo.ro / 05.12.2013, 13:17
Adrian Sînă: “Am fost înşelat şi trădat de o fostă iubită” VIDEO
Akcent lansează primul single şi videoclip în limba română în noua formulă "Lacrimi curg".

„Lacrimi curg” vine cu o nouă atitudine, cu trupă live, cu un scenariu bine gândit, o poveste tensionată cu scene de dragoste, lumini obscure, pistoale şi lacrimi.

Adrian Sînâ a rezumat această lansare specială astfel: „Este cea mai personală piesă lansată vreodată. Atât povestea din videoclip cât şi versurile piesei sunt reale, sunt lucruri care mi s-au întâmplat în trecut însă e prima oară când am reuşit să mă deschid în privinţa asta, să îmi permit să fiu vulnerabil şi să compun o piesă despre faptul că am fost înşelat şi trădat de o fostă iubită”.

Adrian a adăugat că: „Sunt mai fericit şi mai entuziasmat ca niciodată şi probabil ăsta e motivul pentru care am putut să vorbesc despre povestea asta cu uşurinţă şi să intru din nou în stările respective. Este primul videoclip în care am avut scene de dragoste şi primul clip în care am putut să fac un alt lucru care îmi place foarte mult: actorie. Am avut ocazia să intru în rolul gândit de regizorul Bogdan Păun şi DOP-ul Alex Mureşan care au făcut un material cinematografic care m-a emoţionat.” În curând, Adrian şi trupa lui vor începe să promoveze în curând Akcent Live Show.