Adrian Sînă lansează blog de modă

Apropo.ro / 05.10.2013, 08:00
Adrian Sînă lansează blog de modă
Adrian Sînă, liderul Akcent, a simţit că trebuie să împartă cu fanii sau prietenii pasiunea sa pentru modă.

Adrian adauga un nou titlu in CV-ul sau: este cel mai nou si fresh blogger de moda din Romania si deschide un nou drum pentru muzica romaneasca.

„Dincolo de muzica si de emotiile pe care le pun in compozitie, productie si interpretare, este imagine – fie ca e vorba de videoclipuri, shootinguri foto sau prezenta pe scena. Toate au un element important pentru mine: imagine. Imaginea este prezenta prin haine, in cazul asta, prin moda”.

Blogul www.adriansina.ro are deja cateva postari ce includ atat shootinguri exclusive pentru blogul de moda cat si detalii si povesti personale legate de alte shootinguri foto, filmari de videoclip. Cea mai importanta parte a acestui proiect este faptul ca liderul Akcent raspunde miilor de fani care ii scriu zilnic si il intreaba despre felul in care se imbraca.

„Primesc zilnic sute, poate chiar mii de comentarii si mesaje private pe Facebook unde primesc o multime de cuvinte frumoase legate de stilul meu. Foarte multi vor sa stie ce haine port, ce branduri si cum am ales sa le combin. De-acum incolo gasiti toate detaliile acestea pe www.adriansina.ro, locul unde voi posta saptamanal cateva articole despre moda”.