Adrian Tarau s-a întors în România dupa cinci ani

Apropo.ro / 09.07.2007, 14:40
Adrian Tarau s-a întors în România dupa cinci ani
Omul de afaceri oradean Adrian Tarau, fiul fostului prefect PSD de Bihor Aurel Tarau, arestat în 2001 de fostul procuror Alexandru Lele sub acuzatia de implicare în contrabanda cu produse petroliere, s-a întors în România dupa cinci ani de exil autoimpus, informeaza saptamânalul

Omul de afaceri oradean Adrian Tarau, fiul fostului prefect PSD de Bihor Aurel Tarau, arestat în 2001 de fostul procuror Alexandru Lele sub acuzatia de implicare în contrabanda cu produse petroliere, s-a întors în România dupa cinci ani de exil autoimpus, informeaza saptamânalul Bihoreanul.

Potrivit ziarului, Adrian Tarau se afla, vineri, la Oradea, unde s-a întâlnit cu un redactor al saptamânalului.

Omul de afaceri a refuzat categoric sa-i acorde vreun interviu, însa din discutie a reiesit ca se afla doar într-o vizita la parinti, de câteva saptamâni, si ca nu doreste sa-si extinda afacerile în România.

Tarau sustine ca, oficial, a fost absolvit de orice vina în dosarele deschise pe numele lui, singurele probleme fiind cele cu dusmanul sau declarat, fostul procuror Alexandru Lele, initiate chiar de fiul fostului prefect.

„Nu voi renunta sa ma lupt cu el, mai ales când stiu ca am dreptate. Va trebui sa raspunda pentru ceea ce a facut. Mi-a cerut functie pentru a ma pune în libertate, iar cunoscutilor mei sume imense de bani”, a spus Tarau.

Afaceristul sustine ca Lele stie ca s-a întors, însa refuza o confruntare directa. „Stie foarte bine ca sunt aici, dar nu mai zice nimic, nici macar în gazeta la care lucreaza. Îi displace faptul ca nu ma mai poate face fugar”, a mai spus Tarau.

Mediafax