Adrian Teleşpan, Ana Morodan, Cosmin Seleşi şi Serban Copoţ, primele impresii despre aventura Asia Express

De: Alexandra Necsoiu / 31.10.2018, 11:29
Adrian Teleşpan, Ana Morodan, Cosmin Seleşi şi Serban Copoţ, primele impresii despre aventura Asia Express
Cea mai dură aventură a început cu o porţie de adrenalină pentru echipele înscrise în cursa către marele premiu al sezonului 2 Asia Express.

Situaţiile neobişnuite, şocul cultural, surprizele gastronimice, barierele lingvistice sunt doar o parte din lucrurile pe care concurenţii trebuie să le depăşească. Mai mult decât atât, gândul permanent al unei mese calde şi al unui acoperiş deasupra capului, două  dintre necunoscutele acestei experienţe, îi provoacă pe mulţi dintre ei să se autodepăşească pentru rezista cât mai mult în acest show: ”Nu ştiu cine a inventat conceptul acesta de zonă de confort, pentru că aşa ceva în Asia Express nu există! Nu am trăit în viaţa mea o perioadă atât de lungă de adrenalină.”, a declarat Adrian Teleşpan.

Coechipiera sa, Ana Morodan, descoperă la rândul său că în această experienţă dură frica şi comoditatea nu îşi au locul: ”Am gustat caviarul, am băut şampanie, totul e foarte bine, e minunat! Suntem distruşti! Ne-am depăşit nişte limite. Eu, în general, nu cer ajutorul nimănui pentru nimic. Dar azi m-am milogit, deşi Teleşpan a excelat în asta, pentru că îl ajută mimica.”, a glumit aceasta cu zâmbetul pe buze la finalul unei curse ce i-a provocat la foc continuu încă din zorii zilei.

Pentru Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi, experienţa este la fel de intensă, dar cei doi găsesc în orice provocare o oportunitate de a descoperi un teritoriu ce până acum era necunoscut: ”A fost interesant să interacţionăm cu oamenii de aici în acest mod, noi să avem nevoie de ei şi ei să ne ajute. Unii ne-au ocolit, alţii ne-au ajutat.”, a declarat Şerban.

Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde, aventură 100%, asta îi aşteaptă pe cei 18 concurenţi în perioada următoare. Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare, pentru care vor fi nevoiţi să îşi folosească toate resursele în cel mai nou sezon “Asia Express”, la Antena 1.