Adrian Ţuţu, câştigătorul primei ediţii „Românii au talent”, a rămas fără cei 120.000 de euro! Află ce a făcut cu ei!

Redacția / 29.01.2015, 14:36
Adrian Ţuţu, câştigătorul primei ediţii „Românii au talent”, a rămas fără cei 120.000 de euro! Află  ce a făcut cu ei!
Tânărul focşănean Adrian Ţuţu, în vârstă de 23 de ani, a câştigat prima ediţie a concursului „Românii au talent“, în anul 2011, odată cu premiul de 120.000 de euro, spune că a terminat banii.

Doar că, după patru ani petrecuţi în Bucureşti, în lumea showbizului, banii s-au cam terminat. Rapper-ul Adrian Ţuţu, marele câştigător „Românii au talent”, spune că i-a investit în videoclipurile sale, dar şi în haine.

“Banii pe care i-am câştigat acum 4 ani la ”Romanii au talent” i-am investit într-un home studio, la Focşani,  dar şi  în renovarea casei părinteşti din Focşani. Până să colaborez cu Universal Music România, mi-am plătit clipurile şi am investit în cariera mea. Colaborarea cu Boier Bibescu a fost una bună, dar momentan am ales să mă ocup singur de muzica mea”, a mai spus  Adrian Ţuţu pentru ApropoTV.Ro.

FOTO: Facebook.com/AdrianTutuRomania

Iar asta a scris el pe pagina sa de Facebook: „Uite că m-am întors de unde am plecat!! Fără bani, la Focşani!!! Am prefereat să bag banii câştigaţi din muzica înapoi în muzică, am preferat în loc de o casă, să-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le ştiţi, să-mi plătesc piesele şi să-mi iau câteva haine, să dau bine pe sticla. Poate că am procedat bine, poate nu, ideea e că eu mă bucur că am procedat aşa, pentru că am ajuns aici şi e momentul să o iau de la 0. Acum e clar că am încredere în mine, ba chiar mai mare ca niciodată!! Tot ce pot să zic e că mi-a fost destul de greu să am bani şi să încerc să scriu piese cu mesaj social, parcă abia aşteptam să se termine, să ştiu că voi putea scrie din nou cu sufletul şi nu doar poveşti inventate!!! Să nu credeţi că mulţi bani o să vă aducă fericirea, nu acum că i-am avut chiar ştiu că nu o aduc. Vă mulţumesc că mi-aţi fost aproape şi îmi cer scuze pentru că ştiu că nu am fost aşa cum vă aşteptaţi, dar ţin să vă anunţ că tocmai ce mi-am improvizat un studio în casa unui prieten şi m-am apucat să îmi produc singur piesele pe care parcă simt ca o să le simţiţi. O să fac doar ce simt!! De restul nu mă mai interesează!!! Sunt aici doar pentru voi !!!”.