Adriana Bahmuţeanu: “Imi doresc foarte mult o familie unită şi fericită!”

Apropo.ro / 10.09.2012, 11:22
Adriana Bahmuţeanu: “Imi doresc foarte mult o familie unită şi fericită!”
I-a fost dor de televiziune şi a avut emoţii în prima ediţie a emisiunii “Incepe Bahmu” care a debutat din 3 septembrie la Antena 2. Profesional, stă bine şi norocul i-a surâs, însă în viaţa personală a Adriana Bahmuţeanu nu este totul roz! Tot ce îşi doreşte acum este multă linişte şi putere pentru a-şi creşte copiii!

– Adriana, începi o nouă emisiune, care se numeşte chiar „Incepe Bahmu”! Ţi-era dor de televiziune?

Da, mi-era foarte dor de televiziune, de emoţia specială pe care o ai numai în direct, în faţa camerelor. De altfel, nu ştiu dacă s-a văzut, însă am avut mari emoţii pe 3 septembrie, la prima emisie de la Antena 2. Exact de senzaţia asta recunosc că mi-era dor.

– Cum o să fie emisiunea, ce rubrici aţi pregătit şi care sunt primii invitaţi?
Emisiunea este, practic, un magazin. Nu are nicio legătură cu emisiunile-tabloid, însă în ciuda lipsei elementelor tabloidizate, noi tot sperăm să facă rating. Şi asta pentru că e o emisiune care oferă multe sfaturi concrete, practice, despre toate aspectele vieţii. Oricine are nevoie de aşa ceva, oricine vrea să ştie cum şi unde să-şi petreacă o vacanţă frumoasă cu bani puţini, unde să meargă la doctor, sau la cine să apeleze pentru varii probleme. La noi în emisiune găseşti tot ce-ţi trebuie. Lumea s-a cam săturat de circ şi scandaluri, în condiţiile în care trăim vremuri foarte grele şi oamenii se lovesc zi de zi de probleme adevărate.

Adriana Bahmuteanu– O să ai şi asistente? Iţi aduci „pupezele” lângă tine?
Eu cred că a trecut demult vremea „pupezelor”. Iţi încarcă artificial bugetul emisiunii şi chiar nu văd nici un motiv pentru care să „arunci” cu banii pentru doua plante agăţătoare. La „Incepe Bahmu” chiar nu au ce căuta, din simplul motiv că nu ar avea nimic concret de făcut.

– Ştiu că salariul este confidenţial, dar s-a vehiculat prin presă şi chiar s-a scris că eşti plătită cu 5.000 de euro pe lună! E adevărat?
Şi dacă ar fi, şi dacă n-ar fi, evident, tot n-aş putea să-ţi răspund la întrebarea asta. 🙂

– Cât de solicitată o să fii la emisiune? Ce program ai? Adică o să-ţi rămână timp şi pentru a petrece cu familia?
Orice program aş avea, el este construit în primul rând în funcţie de necesităţile copiilor mei. Nu concep să nu petrec timp cu ei, fiecare oră liberă pe care o am este a lor, sub o formă sau alta. „Incepe Bahmu” se „întâmplă” în direct, de luni până joi, de la 15.30, şi în afară de orele concrete de emisie în direct şi cele aferente pregătirii emisiunii, tot timpul mi-l petrec cu copiii mei.

– Ce-ţi fac băieţii?
Sunt bine, mulţumesc, sunt sănătoşi, veseli, merg la grădiniţă, dorm, mănâncă, se joacă – au o viaţă normală, aşa cum au cei mai mulţi copii de vârsta lor.

– Cine te ajută în creşterea lor? Ştiu că mama ta este ajutorul tău de nădejde, dar ai şi bone?
Nu am nicio bonă, mama îi îngrijeşte de când s-au născut. De fapt, şi mama, dar şi sora mea. Amândouă mă ajută enorm.

– Cum eşti acum, pe plan emoţional? Ţi-a dat vreun semn soţul tău, Silviu Prigoană, aţi mai vorbit de când te-ai mutat?
Sigur că emoţional nu zburd şi nici nu dansez – ar fi imposibil, de altfel. Prigoană nu a mai dat niciun semn până la ora la care eu răspund la aceste întrebări. M-aş fi bucurat enorm să vină să-şi vadă copiii, chiar şi pentru 10 minute, să se joace cu ei măcar. Sau măcar să le acorde lor o jumătate din timpul petrecut cu inventarierea obiectelor pe care mi le-a trimis cu camionul.

– Crezi că o să vă împăcaţi până la urmă sau eşti dispusă să-i acorzi divorţul dacă va fi cazul?
Nu ştiu ce să-ţi răspund… El este tatăl copiilor mei, iar eu îmi doresc foarte mult o familie unită şi fericită. Insă sunt perfect conştientă că nu depinde doar de mine sau nu depinde doar de o dorinţă a mea acest lucru.

Adriana Bahmuteanu– Ce-ţi doreşti cel mai mult acum?
Imi doresc să fiu sănătoasă şi să am putere să-mi cresc copiii, îmi doresc să meargă emisiunea „Incepe Bahmu!” foarte bine şi să aibă viaţă lungă, şi-mi mai doresc multă linişte.

– Cine ţi-a fost alături în tot acest scandal?
Mama şi sora mea.

– Ce compromisuri ai face pentru a-ţi salva căsnicia?
Să zicem că aş fi dispusă să trec cu vederea anumite inconveniente, atâta timp cât asta nu se întâmplă de o singură parte a relaţiei şi există înţelegere şi armonie.

Dana Popa