Adriana Bahmuțeanu l-a părăsit, din nou, pe Prigoană?!

Apropo.ro / 09.08.2012, 10:30
Adriana Bahmuțeanu l-a părăsit, din nou, pe Prigoană?!
Silviu Prigoană a depus o plângere la Direcția de Protecție a Copilului Sector 3, în care își reclamă soția că a părăsit căminul conjugal.

Silviu Prigoană a depus o plângere la Direcția de Protecție a Copilului Sector 3, în care își reclamă soția că a părăsit căminul conjugal și cere încredințarea, în regim de urgență, a celor doi copii minori.

După patru divorțuri și cinci ani de mariaj aparent liniștit, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au ajuns din nou la cuțite. Sâmbătă, Bahmuțeanca și-a luat copiii minori, pe Mihai Maximus (5 ani) și Eduard Gabriel (2 ani), și a plecat la un resort de lângă București.

Deputatul pedelist nu a stat cu mâinile în sân și a sesizat toate autoritățile competente, cerând la tribunal încredințarea minorilor. Marți, Prigoană a depus o plângere la Direcția de Protecție a Copilului Sector 3, în care își reclamă soția că a părăsit căminul conjugal și cere încredințarea, în regim de urgență, a celor doi copii minori. Mai mult, bărbatul a formulat la poliție o plângere cu același subiect.

Citește mai multe detalii despre scandalul Bahmuțeanu-Prigoană, pe Showbiz.ro