Adriana Bahmuţeanu şi-a dat demisia din televiziune. Are probleme grave de sănătate

De: Cristiana Trifu / 04.01.2018, 10:17
Adriana Bahmuţeanu şi-a dat demisia din televiziune. Are probleme grave de sănătate
Adriana Bahmuţeanu nu mai lucrează la Antena Stars. Vedeta a făcut chiar ea anunţul pe pagina de Facebook, unde a explicat că a încetat colaborarea cu postul de televiziune din Băneasa, unde lucra de mulţi ani. Bruneta şi-a motivat decizia printr-un mesaj pentru fanii săi.

„Vreau că anul ce tocmai a început să îmi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele. Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa postului se încheie aici. A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experienţă inedită alături de colegi minunaţi. Mulţumesc întregii echipe ce m-a susţinut în momentele dificile, managementului, celor de la PR şi tehnicienilor din spatele camerelor tv. Am convingerea că viaţa este o aventură formată din provocări, episoade, lecţii, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depăşim. La fel cum cred cu tărie că fiecare dintre noi ne construim realitatea şi drumul aşa cum simţim că este mai bine! Mulţumesc mult tuturor!”, este anunţul Adrianei Bahmuţeanu.

Potrivit presei mondene, Adriana Bamuţeanu are probleme de sănătate şi nu mai poate continua să facă parte din emisiunea „Agenţia VIP”. Vedeta are nişte probleme de sănătate care nu-i mai permit să ducă acelaşi stil viaţă solicitant şi stresant.

Andriana Bahmuţeanu a mărturisit că are probleme destul de serioase cu spatele şi că face fizioterapie şi alte tratamente

Vedeta a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană cu care are doi băieţi, rămaşi în grija ei.   

Adriana Bahmuţeanu, maltratată de primul soţ:”Am luat bătaie de la el! Era un tiran, am fugit de acasă”

Incredibil! Adriana Bahmuţeanu, surprinsă în costum de baie FOTO

Adriana Bahmuţeanu, în sânii goi! Foto şoc: „Mă simt super bine în pielea mea”