Adriana Bahmuţeanu, Vasile Muraru şi Florin Dumitrescu se ţin de farse

De: Cătălina Matei / 11.08.2016, 09:56
Adriana Bahmuţeanu, Vasile Muraru şi Florin Dumitrescu se ţin de farse
Chef Cătălin Scărlătescu, actriţa Valentina Fătu şi mama Adrianei Bahmuţeanu cad în plasă vineri, 12 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru.

Adriana Trandafir se aliază cu Chef Florin Dumitrescu şi Chef Sorin Bontea ca să-l păcălească zdravăn pe Chef Scărlătescu. Actriţa mărturiseşte că ideea acestei farse a plecat de la asemănarea izbitoare a lui Cătălin cu… soţul ei. “De când a apărut la TV acest om nu mai am linişte, pentru că lumea îl confundă pe soţul meu cu el. Unii chiar mi s-au adresat cu “doamna Scărlătescu”, povesteşte Adriana, în show-ul lui Dan Negru. Ce farsă i-au făcut cei trei lui Scărlătescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vinerea aceasta.

În aceeaşi ediţie, Adriana Bahmuţeanu se răzbună pe mama ei, iar Vasile Muraru îi plăteşte o poliţă colegei sale de scenă, Valentina Fătu. Cum anume? Evident, pregătindu-le câte o farsă. “Trebuia să-i fac mamei “o bucată”, pentru că nu mă lasă în nici o dimineaţă să-mi beau liniştită cafeaua. Are o fixaţie ca, de la prima oră, să înceapă o discuţie despre ce facturi au venit, ce facturi au mai rămas de plătit şi aşa mai departe… Dar i-am făcut-o şi eu, să vadă şi ea cum este”, spune realizatoarea de la Antena Stars. La rându-i, Vasile Muraru e mulţumit de ceea ce a pus la cale pentru colega sa, Valentina Fătu. “Tot timpul, la cabină, râdea de farsele care mi s-au făcut la “Plasa de stele”. Acum să vedeţi ce i-am pregătit eu!”, spune actorul.

Care dintre farsori va fi premiat de juraţii Lidia Buble, Dorian Popa şi Cătălin Bordea cu trofeul “Negrul de Aur”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 12 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentate de Dan Negru.