Adriana Karembeu va prezenta lenjerie de lux într-o padure

Apropo.ro / 21.06.2006, 12:10
Adriana Karembeu va prezenta lenjerie de lux într-o padure
Adriana Karembeu, modelul cu cele mai lungi picioare din lume, coboara de pe podiumurile de moda de la Milano și Paris și vine în Studiourile MediaPro din Buftea, miercuri seara, sa prezinte o colecție de lenjerie de lux I.D. Sarrieri în mijlocul unei paduri. Decorul

Adriana Karembeu, modelul cu cele mai lungi picioare din lume, coboara de pe podiumurile de moda de la Milano și Paris și vine în Studiourile MediaPro din Buftea, miercuri seara, sa prezinte o colecție de lenjerie de lux I.D. Sarrieri în mijlocul unei paduri.

Decorul The One Event: I.D. Sarrieri Fashion Show 2006 este într-un platou de film în care podiumul pe care defileaza Adriana Karembeu și cele 30 de modele din Romania cunoscute peste hotare se afla pe cursul unui râu, în mijlocul unei paduri naturale, la capatul careia exista o perdea spectaculoasa de apa.

Invitații la eveniment vor avea parte și ei de o premiera și vor savura prezentarea de lenjerie de lux nu dintr-o sala obișnuita unui astfel de spectacol, ci tot din mijlocul padurii. Ineditul eveniment este regizat de Ducu Darie și gazduit de Andreea Esca, Director Editorial The One și Iulia Dobrin, creatoarea brandului I.D. Sarrieri.

Înainte de a pași pe podium, Adriana Karembeu va poposi în studioul Știrilor Pro TV de la ora 19.00, unde va sta de vorba cu Andreea Esca despre „relația” ei cu Romania care se pare ca este mai veche decât poate banui cineva.

Sîmbata, de la ora 16.45, Pro TV va difuza cele mai spectaculoase momente din The One Event: I.D. Sarrieri Fashion Show 2006 din care nu vor lipsi detaliile de culise și impresiile VIP-urilor invitate la prima prezentare de lenjerie de lux pe cursul unui râu, printre brazi, mesteceni și stânci.

Faimosul top model internațional Adriana Karembeu va sosi miercuri în România pentru a participa, alaturi de 30 de modele autohtone care au facut cariera la Paris, Milano sau New York, la o prezentare de moda.

Mediafax