Adriana Karembeu vine în România

Apropo.ro / 15.06.2006, 14:44
Adriana Karembeu vine în România
Faimosul top model internațional Adriana Karembeu va sosi saptamâna viitoare în România pentru a participa, alaturi de 30 de modele autohtone care au facut cariera la Paris, Milano sau New York, la o prezentare de moda organizata la Studiourile MediaPro din Buftea. Apetisanta

Faimosul top model internațional Adriana Karembeu va sosi saptamâna viitoare în România pentru a participa, alaturi de 30 de modele autohtone care au facut cariera la Paris, Milano sau New York, la o prezentare de moda organizata la Studiourile MediaPro din Buftea.

Apetisanta soție a fotbalistului Christian Karembeu, modelul cu cele mai lungi picioare din lume, va sosi în România pe 21 iunie pentru a lua parte la un eveniment organizat de revista The ONE și I.D. Sarrieri. Adriana va urca pe podium alaturi de alte manechine pentru prima prezentare de lenjerie de lux I.D. Sarrieri în România, informeaza organizatorii evenimentului.

Pe tot parcursul vizitei sale, ea va fi însoțita de doi agenți și de fotograful personal.

Evenimentul The ONE, care va avea loc la Studiourile MediaPro din Buftea, va fi difuzat de Pro TV pe 24 iunie, de la ora 17.45.

Adriana Karembeu s-a nascut în 1971, în Cehoslovacia, și a facut cariera în modelling, chiar daca inițial și-a dorit sa fie medic. Ea este recunoscuta drept modelul internațional cu cele mai lungi picioare, acestea masurând, din talie pâna la câlcâie, 124 centimentri. Adriana Karembeu a devenit celebra în urma campaniilor pentru Wonder Bra, VictoriaÂ’s Secret sau Perroni Beer. De asemenea, de ani buni Adriana se implica în proiecte caritabile, fiind membra a Crucii Roșii și a unei fundații care se ocupa de soarta copiilor bolnavi de SIDA din Cambodgia. Adriana Karembeu este casatorita din 1998 cu celebrul fotbalist francez Christian Karembeu, cei doi locuind împreuna în Franța.

Mediafax