Adriana Lima şi dieta ei secretă: fără hrană solidă şi deshidratare

De: Cătălina Matei / 09.11.2011, 14:06
Adriana Lima şi dieta ei secretă: fără hrană solidă şi deshidratare
Adriana Lima, modelul brazilian de 30 de ani şi mama unei fetiţe de doi ani, a dezvăluit secretul siluetei ei perfecte, cu care defilează pentru Victoria’s Secret.

Ca multe alte modele şi actriţe, Adriana Lima a scăpat foarte repede de kilogramele depuse în timpul sarcinii, mărturisind că nu a mâncat niciun fel de carbohidraţi şi a făcut exerciţii fizice de două ori pe zi.

Într-un interviu recent, supermodelul spune că, înainte de a defila aproape goală în show-urile anuale pentru Victoria’s Secret, adoptă o dietă mult mai severă. Astfel, cu 9 zile înainte de spectacol, bea numai shake-uri cu proteine şi, 12 ore înainte să urce pe scenă nu mai pune gură pe apă, astfel încât este suficient de slabă şi de „deshidratată”. În plus, face exerciţii fizice de două ori pe zi, care implică box, sărituri cu coarda, ridicări de greutăţi.

În ciuda faptului că îi este poftă de unele mâncăruri, că de multe ori iese epuizată de la sala de forţă, Adriana Lima spune că show-ul merită orice sacrificiu. „Deschide atât de multe uşi, toate lumea îţi ştie numele. Orice model de pe lumea asta ar fi încântat să fie îngeraş pentru Victoria’s Secret”.