Adrien Brody este un investitor miliardar în “Succession” – sezonul 3

De: Loredana Toma / 06.05.2021, 15:45
Adrien Brody este un investitor miliardar în “Succession” - sezonul 3

Actorul Adrien Brody va interpreta rolul unui activist miliardar în sezonul al treilea al show-ului HBO “Succession”. Numele actorului este unul dintre cele mai recente adăugate în distribuție, iar personajul său, Josh Aaronson este un investitor activist miliardar care va deveni un element cheie în lupta pentru cucerirea gigantului media Waystar.

De asemenea, în afară de actorul premiat cu Oscar Adrien Brody, Alexander Skarsgård, cunoscut pentru producțiile “True Blood” și “Big Little Lies” a fost adăugat recent în distribuție și va juca rolul lui Lukas Matsson, fondatorul și CEO-ul unei companii de tehnologie. Din poveste mai fac parte și actrițele Sanaa Lathan, Linda Edmond și Jihae, în calitate de actori invitați. Pentru moment, sezonul este în faza de producție și ar urma să fie lansat către sfârșitul anului, fiind întârziat din cauza pandemiei. 

Un război de familie pentru bani și putere 

Show-ul “Succesion” este o dramă satirică ce a avut premiera în 2018 și a fost creat de autorul și scenaristul britanic Jesse Armstrong.  Povestea este despre Logan Roy și cei patru copii ai săi, care dețin una dintre cele mai mari companii de media și divertisment din lume, iar, după retragerea sa, urmează o luptă pentru putere la cârma grupului.

Povestea celui de-al treilea sezon relatează, potrivit nme.com: ”Încolțit, la sfârșitul sezonului al doilea, de fiul său rebel, Kendall, Logan Roy începe sezonul al treilea într-o poziție primejdioasă. Zbătându-se să asigure alianțe familiale, politice și financiare, tensiunile cresc pe măsură ce un război corporatist amenință să se transforme într-unul civil, de familie”.

Distribuția de bază a show-ului “Succession” este formată din actorii Jeremy Strong, Brian Cox, Sarah Snook, Nicolas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen și  Alan Ruck.  Seria a fost premiată cu șapte Emmy la ediția din 2020, inclusiv trofeele pentru cel mai bun serial dramă și cel mai bun actor, Jeremy Strong.

CITEȘTE ȘI: Actorul Adrien Brody, terorizat de caprele sale

Care este oraşul european preferat de starurile din Cetatea Filmului (VIDEO)

Foto: Profimedia Images