Adunarea generala a membrilor UNITER, în luna septembrie

Apropo.ro / 13.07.2006, 13:55
Adunarea generala a membrilor UNITER, în luna septembrie
Conform Statutului Uniunii Teatrale din România, din 4 în 4 ani, are loc Adunarea generala a membrilor UNITER, data aleasa pentru 2006 fiind luni, 25 septembrie. Ordinea de zi va cuprinde: - prezentarea darii de seama asupra activitații din perioada aprilie 2002 –


Conform Statutului Uniunii Teatrale din România, din 4 în 4 ani, are loc Adunarea generala a membrilor UNITER, data aleasa pentru 2006 fiind luni, 25 septembrie.

Ordinea de zi va cuprinde:

– prezentarea darii de seama asupra activitații din perioada aprilie 2002 – august 2006 și descarcarea de gestiune a actualei conduceri;

– raportul comisiei de cenzori;

– alegerea Președintelui, a Vicepreședintelui (propus de candidatul la președinție), a Senatului și a Comisiei de Cenzori.

Alegerea Președintelui UNITER se face pe baza de candidatura ce trebuie sa cuprinda un Program propriu de dezvoltare a UNITER pe o perioada de patru ani și propunerea unui Vicepreședinte.

Candidaturile pentru funcția de Președinte al UNITER pentru urmatorii patru ani se pot depune la Secretariatul UNITER din strada George Enescu nr.2-4, sector 1, București. Reamintim ca termenul limita de înscriere a candidaturilor este 25 iulie 2006, ora 16:00.

Membrii UNITER pot consulta documentele depuse de candidați, la sediul UNITER începând cu data de 15 august 2006.

La Adunarea generala pot participa toți membrii UNITER care au platita cotizația la zi, termenul limita de acoperire a acestei obligații fiind 1 septembrie 2006.

UNITER

Tags: