Aeroportul El Prat din Barcelona, așa cum nu l-ai mai văzut! (Poze)

Apropo.ro / 01.06.2012, 16:00
La Aeroportul Internațional El Prat din Barcelona, Spania, Terminalul 1 a fost aproape acoperit de gunoaie. Acest lucru se datorează grevei serviciului de curățenie.

Niciunde nu s-a mai văzut o asemenea imagine a unui aeroport internațional. Locul prin care sute de mii de turiști trec zilnic a ajuns un adevărat morman de gunoaie.

GALERIE FOTO

aeroport barcelona

Aeroportul Internațional El Prat din Barcelona, Spania, Terminalul 1, a avut de suferit, ca imagine, și nu numai, în urma grevei a 240 de lucrători la serviciul de curățenie.

Podelele au fost acoperite de sute de role de hârtie igienică, în bucăți, în timp ce pasagerii continuau demersurile unei călătorii cu avionul.

Cei 240 de lucrători de la curățenie, de la Ingesam Mantres, au oprit munca la Terminalul 1. Călătorii au fost indignați de situația creată, ba chiar au devenit furioși că nu se iau măsuri.

Angajații aeroportului El Prat spun despre grevă că a cauzat mai multă „dezordine morală”, decât mizerie.

aeroport barcelona

Mai mulți pasageri care se aflau pe aeroport au declarat pentru un cotidian local că acest lucru afectează imaginea Barcelonei în lume.

„Sunt de părere că este un lucru grav. Afectează imaginea Barcelonei. Aveam o anumită imagine în minte, dar acum am impresia că sunt acasă, în Venezuela”, a declarat unul dintre pasagerii de pe El Prat.