Aeroshot, cafeaua inhalabila

Apropo.ro / 05.12.2011, 15:00
Aeroshot, cafeaua inhalabila
Cei care sunt mereu pe fuga si nu pot savura cafeaua de dimineata au un motiv de bucurie. Aeroshot este cafeaua ce poate fi inhalata.

Americanii au reusit sa creeze un dispozitiv de pulverizare a cafelei ce are 0 calorii. Acesta poarta denumirea de Aeroshot, iar la prima vedere pare o baterie normala.

Aeroshot contine doze de cafeina, de cate 100 ml, ce se pulverizeaza direct pe limba, efectul fiind imediat. Recipientul contine 6-8 doze.

Creatorii dispozitivului cred ca acesta va fi de un real ajutor persoanelor ce calatoresc sau se afla in anumite locuri unde nu au voie cu anumite cantitati de lichide.

cafea inhalabila

Inventatorul Aeroshot este David Edwards, profesor la Universitatea Harvard. El a mai realizat si pufaitorul de ciocolata, pentru amatorii de dulciuri.

Sa existe oare un viitor pentru dispozitivul cu cafeina? Desi pastilele cu cafeina sunt disponibile pe piata, majoritatea oamenilor prefera sa savureze aroma unei cafele obisnuite, care sa le incite simturile atunci cand o au in fata.

Profesorul de la Harvard crede ca de vina este obisnuinta psihologica a bautului cafelei dintr-o ceasca… este ca un drog.

Produsul va fi pus spre vanzare din ianuarie 2012, in SUA, si va fi comercializat la preturi de 3 dolari dispozitivul sau 8 dolari un pachet de trei.