Aerosmith și-a anulat concertul din Indonezia din motive de securitate

De: Marian Andrei / 06.05.2013, 13:19
Aerosmith și-a anulat concertul din Indonezia din motive de securitate
Formația americană ar fi trebuit să aibă un concert în capitala Indoneziei, dar a trimis o scrisoare cu scuze oficiale, deoarece acest eveniment nu va mai avea loc.

Purtătoarea de cuvânt a organizatorilor, Sarah Deshita, a declarat că membrii formației „nu au menționat motivele exacte ale anulării”. „Suntem triști și dezamăgiți”, a spus aceasta. „Am făcut tot posibilul pentru a garanta cele mai bune măsuri de securitate, am implicat chiar și pușcași marini în acest demers dar… nu este de ajuns”, a adăugat Deshita, menționând că 85 la sută din biletele pentru eveniment au fost vândute.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Aerosmith nu sunt singurii artiști care și-au anulat un concert la Jakarta. Anul trecut, Lady Gaga a anulat, de asemenea, un show în capitala Indoneziei, pe motiv că această zonă este foarte nesigură și după ce câteva grupări islamice au protestat față de concertele ei. De asemenea, Rihanna a anulat două concerte în Jakarta, în 2008 și 2009.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formației include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B și a inspirat numeroși alți artiști rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări – 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards și a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001.