Afacere virală pe internet – sclipici pentru nesuferiți

De: Carmen Ulian / 17.01.2015, 14:00
Afacere virală pe internet - sclipici pentru nesuferiți
O idee de afacere banală, dar care a devenit virală pe internet, trimite în locul tău un plic cu sclipici către persoanele pe care nu le agreezi. Ce poate fi mai deranjant decât să te umpli tot de sclipici?

Site-ul sendyourenemiesglitter.com a lansat un serviciu contra sumei de 8 dolari pentru utilizatorii care vor să se răzbune, dintr-un motiv sau altul, pe cineva, sau să se amuze.

Compania trimite plicul cu sclipici către destinatar, fără a fi menționat și expeditorul. Nu este o glumă care să supere din cale afară, doar că necesită o curățenie intensă după deschiderea plicului. Pe lângă sclipici se pune și o scrisorică în care este menționat căt de nesuferiți sunt ei.

Cererea a fost atât de mare, încât site-ul a trebuit să ia o pauză căci serverul a cedat, după cum a anunțat fondatorul proiectului Mathew Carpenter. Încă sunt tone de clienți, după cum spune chiar Mathew, care așteaptă onorarea comenzilor. Chiar și el se întreabă de ce oamenii sunt atrași de sclipici, căci el, unul, s-a săturat! Ar cam vrea să vândă site-ul.