Afacerile Necurate ale familiei VARLAM

Apropo.ro / 05.10.2005, 15:27
Afacerile   Necurate ale familiei VARLAM
"CLANUL" ARE O POVESTE COMPLEXA, ÎN CARE PASIUNILE ȘI INTERESELE SE ÎNFRUNTA CONSTANT Familia Varlam este una dintre cele mai bogate din Romania. Grigore Varlam (Bebe Cotimanis) este un om de afaceri care a reușit sa-și cladeasca un adevarat imperiu. Este recasatorit cu

„CLANUL” ARE O POVESTE COMPLEXA, ÎN CARE PASIUNILE ȘI INTERESELE SE ÎNFRUNTA CONSTANT

Familia Varlam este una dintre cele mai bogate din Romania. Grigore Varlam (Bebe Cotimanis) este un om de afaceri care a reușit sa-și cladeasca un adevarat imperiu. Este recasatorit cu Simona (Carmen Tanase), o femeie foarte ambițioasa. Nicole (Mihaela Barluțiu), fiica lui Grigore și sora vitrega a lui Mihai (Lucian Viziru), este o fata crescuta în lux, obișnuita sa obțina tot ceea ce își dorește.

Cum ați ajuns în distribuție?

Carmen Tanase: Am fost chemata la casting și am dat o proba cu Lucian Viziru. Timp de trei saptamani, am așteptat raspunsul cu sufletul la gura și m-am bucurat cand am aflat ca am primit rolul Simonei. Bebe Cotimanis: Inițial, am refuzat sa joc în telenovela. Țin la liniștea mea și ma temeam sa nu fiu asaltat de fani – așa cum s-a întamplat cu actorii care au jucat în Numai iubirea. Însa, dupa ce am citit scenariul, nu am mai rezistat ispitei și am acceptat imediat.
Mihaela Barluțiu: Am dat o proba pentru rolul Maiei, dar nu mi-a reușit. În schimb, personajul Nicole mi s-a potrivit de minune! Dupa 45 de minute de la aceasta proba, am fost sunata și mi s-a spus ca am obținut rolul.

Ce personaj interpretați?

C.T.: Sunt o femeie foarte bogata. Condiția mea înainte de casatoria cu Varlam era buna. Terenurile pe care le aveam au întregit averea lui Grig. Casatoria noastra este o afacere. Avem o relație destul de bizara: ma amuza, ma enerveaza, exista și un soi de respect între noi, el ma înșala pe toate drumurile, mie nu îmi pasa. Grig are o fata, cu care nu ma înțeleg. Eu am un baiat dintr-o prima casatorie, care este totul pentru mine. Și în viața reala am un baiat, Tudor, care are 16 ani. Avem o cu totul alta relație decat cea din film. Suntem prieteni de cand era el mic, vorbim despre absolut orice. Vrea sa faca regie de film și scenaristica. Este un critic perfect! Tatal lui, Victor Parhon, era critic de teatru. Tudor este mai nemilos decat era acesta!

B.C.: Varlam este un om care exista printre noi. Nu toate acțiunile lui sunt de combatut. Faptul ca își iubește fiica nu-i un lucru rau. Modul în care își manifesa iubirea este rau. Are grija ca fiica lui sa nu ia droguri, sa învețe, sa fie îmbracata decent. Nu se recunosc oare parinții în gesturile lui Varlam? Am primit foarte multe telefoane dupa primul episod. Mama este foarte încantata, chiar daca Grigore Varlam este o javra simpatica. Relația pe care o am cu fiica mea, Adela Cotimanis, este la fel cu cea pe care o am în telenovela cu Nicole: speciala.
O iubesc foarte mult pe fiica mea. Și pe Nicole o iubesc, dar asta nu înseamna ca sunt un tata bland. Adela are 18 ani, exact cat are și Nicole în Lacrimi de iubire. Nicole a intrat la facultate, fiica mea va da admitere anul viitor la Arta fotografica. Mai am și un baiat, Matei, care are doar trei ani.
Nu l-am întrebat ce vrea sa faca în viața… (rade)
M.B.: Nicole este o tipa foarte rasfațata. Îmi este greu sa o interpretez, pentru ca în viața reala eu nu sunt o fata bogata. Nu am trecut prin nici o experiența prin care trece personajul meu, sunt uimita, dar îmi place foarte mult. Nicole face tot felul de prostii: încearca sa-l cucereasca pe fratele ei vitreg, se îmbraca foarte sumar, este dezordonata, se îmbata și provoaca scandaluri. Îi respecta însa regulile lui Grigore Varlam, pe care-l știe de frica, fiindca acesta o bate. Cand Grigore începe sa țipe, atunci se sperie și își da seama ca a întrecut masura.

Care a fost cea mai dificila scena pe care ați avut-o?

C.T.: Nu mi s-a parut nici una grea. Poate doar solicitanta… Am o scena de beție. Iura m-a luat pe neașteptate, pentru ca eu venisem pregatita pentru o scena banala.
B.C.: Nici una! Daca ți se pare dificila aceasta meserie, mai bine nu o mai faci! Cand muncești cu placere nu exista scene dificile.
M.B.: Au fost foarte multe. Veneam beata de la o discoteca și m-am întalnit cu tata. Avand în vedere ca în viața reala nu m-am îmbatat niciodata, mi-a fost greu sa joc aceasta scena, avand doar indicațiile lui Iura. La fel de grea a fost și scena în care îi propuneam fratelui meu vitreg sa ma culc cu el… Cu cine va înțelegeți cel mai bine pe platoul de filmare?
C.T.: M-am reîntalnit cu prietenii și colegii din teatru: Elvira Deatcu, Bebe Cotimanis, Rodica Negrea. Ma simt foarte bine la filmari. Îmi plac și cei tineri: Lucian este un baiat extraordinar, Nicoleta este adorabila, Adela Popescu este calda, prietenoasa, Nicole Gheorghiu este foarte draguța, ca și Mihaela Barluțiu. Sunt copii buni!
B.C.: Am avut o întalnire neașteptat de placuta cu colegii mei. De obicei, cand sunt mulți actori la un loc, intervin tot felul de discuții. Nu este însa cazul nostru. Ma înțeleg bine cu „nevasta”, cu „amantele”, cu „fiica” mea.
M.B.: Cu absolut toți!

Ce alte activitați mai aveți?

C.T.: Joc în cinci spectacole la Teatrul Odeon: Agnes, aleasa lui Dumnezeu, Gaițele, Stele în lumina dimineții, Veronica se hotaraște sa moara și Cumetrele. Cand nu sunt la teatru sau la telenovela, stau cu animalele mele: am pisici, caini, o broasca. Mai am și animalele din jurul blocului…
B.C.: La Teatrul Nottara îmi continui spectacolele pe care le-am început: Nu se știe cum de Pirandello, Hangița lui Goldoni, Razboi și pace de Lev Tolstoi.
M.B.: Școala. Intenționez sa ma lansez în muzica, sa iau cursuri de canto. Mi-aș dori sa cant R&B. În timpul liber fac mult sport. Timp de șase ani, am practicat gimnastica, dar a trebuit sa renunț din cauza unui accident.

Aveți un mesaj pentru cititorii revistei?

C.T.: Urmariți cu interes telenovela: veți avea ce vedea! Ca dovada, cand am primit scenariul primelor 50 de episoade, nu i-am putut da drumul din mana. Tot timpul se întampla cate ceva și toate personajele evolueaza.
B.C.: Nu priviți doar la suprafața. Radiografiați-l pe Grigore Varlam. Luați aminte: astfel de oameni exista!
M.B.: Urmariți telenovela! Promitem ca o sa va placa!

„LACRIMI DE IUBIRE” are site dedicat

Cei care vor sa afle detalii interesante despre personaje și despre cei care le interpreteaza, fie actori consacrați, fie tineri talentați care au debutat în aceasta producție, pot accesa site-ul la adresa www.lacrimideiubire.ro. Site-ul conține foarte multe rubrici, de la cele dedicate actorilor și personajelor interpretate de ei, pana la rubrica de making-of, unde fanii vor vedea fotografii inedite realizate în timpul filmarilor, în diverse locații. De asemenea, site-ul le ofera celor interesați posibilitatea de a transmite mesaje atat actorilor, cat și echipei de producție. Fanii pot afla de pe site-ul www.lacrimideiubire.ro noutați despre vedetele lor preferate și pot asculta melodii din coloana sonora a telenovelei, începand cu cele doua piese de pe generic – „Lacrimi de iubire” interpretata de Adela feat. Dan Bordeianu și melodia interpretata de Lucian Viziru, „Lacrimi de iubire”.

Acasa Magazin