AFI Aventurier, cel mai modern parc de aventură indoor – FOTO

De: Cătălina Matei / 30.08.2016, 15:04
AFI Aventurier, cel mai modern parc de aventură indoor - FOTO
AFI Palace Cotroceni anunţă lansarea AFI Aventurier, cel mai nou şi mai modern parc de aventură indoor, unic în rândul centrelor comerciale din Europa. Cu o investiţie de peste 200.000 de Euro, parcul de aventură AFI Aventurier a fost dezvoltat de Capitala Aventurii, companie specializată în construcţia de parcuri de aventură indoor.

“Am ales să deschidem primul Aventura Park de acest gen din România, în AFI Palace Cotroceni, deoarece este singurul centru comercial din ţară care permite dezvoltarea unui astfel de proiect, atât din punct de vedere al structurii de rezistenţă, cât şi din perspectiva dimensiunilor şi designului. Totodată, alte aspecte pe care le-am avut în vedere au fost traficul mare al centrului comercial şi accesibilitatea. Construcţia a fost realizată împreună cu alpinişti profesionişti şi beneficiează de unele dintre cele mai noi şi moderne sisteme de siguranţă de pe piaţă. În perioada următoare ne vom axa pe dezvoltarea AFI Aventurier cu un traseu pentru copiii cu vârste între 4 şi 14 ani şi pe construcţia unui perete de escaladă. Putem spune că AFI Aventurier este cel mai mare şi complex parc de aventură indoor dintr-un centru comercial din Europa, ţinând cont de elementele de noutate pe care le aduce şi de structura sa.” a declarat Liviu Iane, Director General Capitala Aventurii.

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulţi cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar şi un traseu pentru copii.  Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri înălţime, comparabil cu înălţimea unei clădiri cu 9 etaje.

Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen, cu o dimensiune de 250 mp, fiind cea mai mare dintr-un parc de aventură din România. Aceasta a fost realizată din aproape 1 kilomentru de sfoară şi conţine peste 100 metri de noduri, care formează legăturile.

Totodată, în parcul de aventură din AFI Palace Cotroceni a fost instalată cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri.

AFI Aventurier va fi deschis publicului începând cu data de 1 septembrie 2016 şi va avea un program de funcţionare zilnic, în intervalul 10:00 – 23:00.